Mennyiért tudnám kiadni az lakásom?
Hatvan-hetvenezer plusz rezsi.
Százezreket FELÚJÍTOTT, normál kerületben lévő garzonokra kérnek el!
25 m2.
És ilyen van benne: hütő kb. 25-30 éves stb.
2. Ne haragudj de az már pár éve volt.
Én is napok alatt kiadtam 100 ért. Hozzáteszem 90 ért hirdettem, az érdeklődők vitték fel az árat.
Kérdező szerintem hirdesd meg 100 ért. Lesz aki kiveszi. Hihetetlen milyensokan jelentkeztek.
Nalunk a nagymama régi bútorjai vannak, hűtője tvje mégis kivették, 80 as évek beli bútorok.mondjuk nagyon tiszta nett lakás, a tisztaság fontos.
Ha nem vinnék ennyiért még mindig mehetsz lejebb 95 90 stb. De pesten 100 alatt már nem nagyon van semmi. Illetve ha van is kevés, így 100 ért is ölre mennek, én is csodálkoztam a jelentkezők áradatán.
"Nalunk a nagymama régi bútorjai vannak, hűtője tvje mégis kivették, 80 as évek beli bútorok.mondjuk nagyon tiszta nett lakás, a tisztaság fontos."
OMG! Hát, vannak még szükségletek a bérletek terén, tényleg :)))
Meg lehet nézni az ingatlan.com-on pl milyen egyszobások vannak hirdetve százért, vagy a fölött.... nem nagymama korabeli bútorokkal, és nem 20 éves hűtővel!
Az is tévhit, hogy száz alatt nincs lakás... dehogynem, sőt modern, 1,5 szobás, jó kerületben lévőket is lehet találni akár még kilencvenért is. Bírom az ilyen harács kiadókat mint a kettes válaszoló, gondolom a bérleti díj adózása miatt kénytelen irreális áron bérbeadni a múlt századbeli lakását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!