Milyen költségek merülhetnek fel különköltözéskor a szülőktől?
Figyelt kérdés
Albérletbe költözöm 1 hónap múlva... Ami a saját cuccaimat illeti, kb. csak a ruhák. Az albérlet bútorozott, de nincs saját hajszárítóm vagy például vasalóm, amit be kéne szerezni, és nincs az albérletbe (de pl. porszívó általában szokott lenni), ilyen tárgyakat szeretném ha írnátok.
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 5. 17:47
1/7 anonim válasza:
Konyhai eszközök, edények, tányérok, evőeszköz, kések stb. hűtőgép, mikró, mosógép, ágynemű, törülköző, takarítóeszközök stb.
Nézz körül otthon, hogy mi van a háztartásban.
2/7 anonim válasza:
Élelmesség felsőfokon... Am albérlet függő, amikor odaköltözöl, majd meglátod mi kell még. (Ha panelba mész egy ventillátor ajánlott)
3/7 anonim válasza:
Érdemes bevonni a nagyszülőket is, iszonyu mennyiségű felesleges dolog halmozódik föl egy háztartásban, amit egy albérletbe költöző remekül tud használni... ágyneműk, takarók, ruhaszáritó, edények, kávéfőző, stb. és olyan szivesen odaadják az unokának.
4/7 anonim válasza:
Hol laksz? Mert én örököltem egy lakást és rengeteg cucc van amit nem tudok hová tenni, rengeteg edény, tányér pl. Ingyen odaadom bárkinek csak vigye már el vki.
5/7 anonim válasza:
4-es: Te hol laksz? Régi, felesleges újságok vannak? Csak bp-i érdekel.
6/7 anonim válasza:
Nem pesti vagyok. De amúgy újságok nincsenek, kidobtam mindet a francba, 2 nagy hullazsák tele lett velük. :/
7/7 anonim válasza:
Ja, és a háztartási eszközökön kívül már magad után kell fizetni a villanyt, a fűtést, a vizet, az internetet, a biztosítást, a szemétszállítást. Ez sem kicsi költség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!