Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ennyi pénzem van, nem tudok...

Ennyi pénzem van, nem tudok hova menni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

15 ezer forintom van, viszont ez nem elég albérletre. 1 hónap múlva kapok fizetést, addigra már kinéztem egy albérletet.

Előleget nem tudok kérni mert 2 napja kezdtem el dolgozni?

Szüleimhez nem mehetek. Mit csináljak? Mit tehetnék?

Segítsetek könyörgöm!

20L

2016. júl. 2. 14:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
9. Kerület Haller utca 999 Ft per ejszaka
2016. júl. 3. 21:41
 22/24 anonim ***** válasza:
67%

Semmije sincs!!!

De gép + internet, vagy "okos telefon", amivel netezni is tud, szóval az van, arra telik. Neki vagy a szülőknek!!!

Olyan kamu-szaga van.

Iskolai szünet van, több a ráérő, unatkozó diák, érdekes módon ilyen megszaporodnak az ehhez hasonló beírások is!

2016. júl. 4. 06:53
 23/24 A kérdező kommentje:
Te idióta! 2 ember is ajánlott nekem KÖLCSÖNT,de NEM fogadtam el. Mire mennék a hazudgálással ha nem fogadtam el senkitől semmit? Nyomd el magad.
2016. júl. 4. 09:35
 24/24 anonim ***** válasza:
74%

Mindazokon túl pofa is és modor is van. Igaz, hogy alpári, de az is modor!

5. hozzászólóként írtam, hogy nyomás az önkormányzat hajléktalan szállójára, az önkormányzat családsegítő központjába, vagy akármelyik egyházhoz bekopogtatsz, 1-2 hétre, stb. ingyen és bérmentve biztosítanak neked szállást.

De te még mindig itt rinyálsz, akárki akármit is mond... és most még te vagy felháborodva... nem csoda, hogy a szüleid látni sem akarnak!

Pedig ha belegondolunk, ők neveltek ilyenné, szomorú, hogy nem szívesen nézik, mit sikerült nekik összehozni!

2016. júl. 4. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!