Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Fiam most megy egyetemre...

Fiam most megy egyetemre Budapestre (szeptemberben), mennyibe kerül ott egy garzon vagy 1 szoba?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom az árakat, semmi extra igénye nincsen. Mennyivel kell számolni?
2016. jún. 13. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Legelőször egy alapos piacfelmérést javaslok és ismerkedést a környékkel, közlekedéssel, melyik egyetemre megy, már tudja?? Célszerű egyébként a gyerekre bizni a piackutatást, jól ismeri az internetet... :-) Esetleg vannak haverjai, akik tavaly óta ott tanulnak, na ők lennének a leginformativabbak... Sokba kerül, annyi biztos, birnia kell a családi költségvetésnek, hacsak nem talál valami diákmelót, vagy nem kerestek szülőként messze az átlag fölött.

Én is a kollégiumra szavazok, amennyiben sikerül bekerülnie, legalábbis az első 2-3 évben.

2016. jún. 16. 07:18
 12/13 anonim ***** válasza:
XI. kerület, kelenföldi lakótelep, négyes metró vonalán, 2 szobás panelek 120 ezer plusz rezsiért(50-60 ezer /hó, és a legtöbb helyen kikötik hogy max. 2 személynek adják ki. Nincsen bennük semmi extra...
2016. jún. 16. 07:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Garzon már szerintem 100 alatt sehol sincs. A 8. kerület leggázabb cigánytelepein mennek el ennyiért a lakások. Szoba 50 + rezsi körül. Szobatárssal értelemszerűen kevesebb, 25-30 körül. Persze ezek csak becsült árak, szórhat fölfele is meg lefele is.

Inkább először próbáljon meg koliba beköltözni, ha sokat jelentene az, hogy így 100 meg 50 ezer helyett csak fixen kéne fizetnie 9-15 ezer forintot.

2016. júl. 27. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!