Albérlet macskás párnak 70+rezsiért egy havi kaucióval Budapesten?
Persze, tisztában vagyok vele, milyen válaszok fognak ide érkezni.
Párommal és cicánkkal albérletet keresünk épp. A címben említett ár a plafon. Egy havi foglalónál többet nem vagyunk hajlandóak fizetni. Tudjuk, hogy az elvárásaink sci-fibe illőek. Mégis tudjuk, mik a lehetőségeink. Vannak!
Én titeket szeretnélek megkérdezni (potenciális főbérlőket és lakáskereső bajtársakat), hogy mi a véleményetek a címben feltett kérdésről? Ti milyen kilátásokat jósoltok nekünk? Mi a ti tapasztalatotok, ha van?
kovpet:
"Nem tudom, hogy miért pontoztak le"
Az enyémet még jobban. Az 50%-os aki téged is próbált szívatni (emlékszel a lakcím-bejelentéses dologgal), az rendületlenül pontozza le azokat akikkel gondja volt és/vagy nem azt írják, hogy mindenértabérbeadókafelelősek és több regje van, így azokkal is lepontozz.
Egyre furcsább dolgai vannak, nézd meg pl. a tegnapi reagálását itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__7848983-kite..
Az ottani 10-es válaszomat a 12-esben hogy "értelmezi" és milyen stílusban. Azóta röhögök, hogy hogyan értelmezte át az általam leírtakat, milyen sületlenségeket írt. Hogy valaki ekkora bohócot csináljon magából :D
Ott is lepontozta a neki nem tetsző hozzászólásokat a több regjeivel.
De nem ez a lényeg, inkább olvas el a reagálását :D
Nekem amúgy mindegy, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nem fizetnek a százalékok után :)
Csak nem értettem.
kovpet: persze, hogy mindegy:)
Ebben a topikba:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__7670371-kiad..
a 46-osban szóltam Neked, hogy csak szívat az 50%-os, tudja, hogy van a lakcím bejelentés.
Sok értelme annak se volt, de ő így meg a pontozásával gondolja azt, hogy "büntet" és hogy "bizonyítja", hogy mindenértabérbeadókahibásak.
Mit szólsz a (linkelt 12-es) hozzászólásához?
(Mondjuk nehéz volt végigkövetni a logikai ficamot ami mentén gondolkodik, de érdemes, jót mulattam. Abból a szempontból viszontszomorú a dolog, hogy mindez nem egy stand up comedy, hanem komolyan válasznak gondolja)
A 12-es TLDR :)
Dolgozom, termelem a GDP-t, ami jelentősen visszaesne, ha ilyesmire pazarolnám az időm :)
Márpedig vissza fog esni 1-2 éven belül ...
(Akkor már máshol fogom termelni ... ;)
"#11 #13 hol a bizonyíték a több regről?"
Már leírtam neked máshol is. Húzd le, ahogy tudod, attól még u.olyan badarság marad az a válaszod és továbbra is tartom (11-esben leírtak szerintit):
"De nem ez a lényeg, inkább olvasd el a reagálását :D"
Dede, ez a lényeg. Tényeket közölsz, vagy rágalmazol? Ez jellemzi a szavahihetőségedet. Ha már személyeskedsz, legalább ne hazudj.
Tehát, hol a bizonyíték a több regről? És a privát üzenetekről?
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__7848983-kite..
12-esben (is) látszik, hogy értelmzed a leírtakat.
Sokszor leírtam már, de mint a fentiekből is látszik te nem foglalkozol, hogy mi van oda leírva.
Még te írsz ilyeneket, hogy:
"Tényeket közölsz, vagy rágalmazol?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!