Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet macskás párnak...

Albérlet macskás párnak 70+rezsiért egy havi kaucióval Budapesten?

Figyelt kérdés

Persze, tisztában vagyok vele, milyen válaszok fognak ide érkezni.

Párommal és cicánkkal albérletet keresünk épp. A címben említett ár a plafon. Egy havi foglalónál többet nem vagyunk hajlandóak fizetni. Tudjuk, hogy az elvárásaink sci-fibe illőek. Mégis tudjuk, mik a lehetőségeink. Vannak!

Én titeket szeretnélek megkérdezni (potenciális főbérlőket és lakáskereső bajtársakat), hogy mi a véleményetek a címben feltett kérdésről? Ti milyen kilátásokat jósoltok nekünk? Mi a ti tapasztalatotok, ha van?

2016. jún. 6. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

kovpet:

"Nem tudom, hogy miért pontoztak le"

Az enyémet még jobban. Az 50%-os aki téged is próbált szívatni (emlékszel a lakcím-bejelentéses dologgal), az rendületlenül pontozza le azokat akikkel gondja volt és/vagy nem azt írják, hogy mindenértabérbeadókafelelősek és több regje van, így azokkal is lepontozz.

Egyre furcsább dolgai vannak, nézd meg pl. a tegnapi reagálását itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__7848983-kite..

Az ottani 10-es válaszomat a 12-esben hogy "értelmezi" és milyen stílusban. Azóta röhögök, hogy hogyan értelmezte át az általam leírtakat, milyen sületlenségeket írt. Hogy valaki ekkora bohócot csináljon magából :D

Ott is lepontozta a neki nem tetsző hozzászólásokat a több regjeivel.

De nem ez a lényeg, inkább olvas el a reagálását :D

2016. jún. 7. 13:32
 12/19 kovpet ***** válasza:
100%

Nekem amúgy mindegy, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nem fizetnek a százalékok után :)

Csak nem értettem.

2016. jún. 7. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:

kovpet: persze, hogy mindegy:)

Ebben a topikba:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__7670371-kiad..

a 46-osban szóltam Neked, hogy csak szívat az 50%-os, tudja, hogy van a lakcím bejelentés.

Sok értelme annak se volt, de ő így meg a pontozásával gondolja azt, hogy "büntet" és hogy "bizonyítja", hogy mindenértabérbeadókahibásak.

Mit szólsz a (linkelt 12-es) hozzászólásához?

(Mondjuk nehéz volt végigkövetni a logikai ficamot ami mentén gondolkodik, de érdemes, jót mulattam. Abból a szempontból viszontszomorú a dolog, hogy mindez nem egy stand up comedy, hanem komolyan válasznak gondolja)

2016. jún. 7. 14:39
 14/19 kovpet ***** válasza:

A 12-es TLDR :)

Dolgozom, termelem a GDP-t, ami jelentősen visszaesne, ha ilyesmire pazarolnám az időm :)

2016. jún. 7. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Márpedig vissza fog esni 1-2 éven belül ...

(Akkor már máshol fogom termelni ... ;)

2016. jún. 7. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:
#11 #13 hol a bizonyíték a több regről?
2016. jún. 7. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:

"#11 #13 hol a bizonyíték a több regről?"

Már leírtam neked máshol is. Húzd le, ahogy tudod, attól még u.olyan badarság marad az a válaszod és továbbra is tartom (11-esben leírtak szerintit):

"De nem ez a lényeg, inkább olvasd el a reagálását :D"

2016. jún. 7. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Dede, ez a lényeg. Tényeket közölsz, vagy rágalmazol? Ez jellemzi a szavahihetőségedet. Ha már személyeskedsz, legalább ne hazudj.

Tehát, hol a bizonyíték a több regről? És a privát üzenetekről?

2016. jún. 8. 08:56
 19/19 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__7848983-kite..

12-esben (is) látszik, hogy értelmzed a leírtakat.

Sokszor leírtam már, de mint a fentiekből is látszik te nem foglalkozol, hogy mi van oda leírva.

Még te írsz ilyeneket, hogy:

"Tényeket közölsz, vagy rágalmazol?"

2016. jún. 8. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!