Szerintetek ha 5-10 ezer forint lenne egy albérlet Magyarországon akkor is panaszkodna mindenki hogy milyen drága?
Azok a szakmák nincsenek nemhez kötve, bárki elvégezheti a tanfolyamot és csinálhatja. Nő is. Tudod az egyenjogúság jegyében.
De ha te női munka alatt azt érted, hogy lakkoznád a körmöd egy hűs irodában és néha felveszed a telefont akkor azzal valóban nem fogsz annyit keresni.
Persze kereshetsz könnyű munkával is sok pénzt de akkor valamiben nagyon jónak kell lenned (ami piacképes is)
22-es: barátnőm fodrásza nettó 1MFt-ot keres havonta, de sokat is dolgozik. A körmét aki csinálja az olyan nettó 4-500eFt-ot.
De persze ismerek olyan körmöst is aki a minimálbért sem keresi meg, mert úgy áll hozzá.
Ilyen gyorsan ledobtál 7 kilót?
Mond hogy 35 és akkor már tényleg soha többé nem kell dolgoznod. Az feküdne neked.
19-es vagyok.Épp erről beszélek,hogy ne a végeltekkel jöjjünk már!
Én is ismerek olyan orvost aki havi 1 millát keres de nem ez az átlag.Az adott szakma mediánkerestéből kéne kiindulni.
A fodrászból meg max csak a Hajas Lacik tolják haza talicskával a pénzt.Kérdezz meg egy fodrászkislányt a Biohairnél mennyit visz haza...
"barátnőm fodrásza nettó 1MFt-ot keres havonta"
- Én meg nem egyet ismerek, aki arról panaszkodik, hogy nem tud adózni a keresete után, illetve hogy neki már muszáj a férfiakat is elvállalnia, hogy megéljen. A közeli CUT-ban meg unottan lebzselnek egész nap (mert alig meg be valaki), hogy néha megnyírjanak valakit 1500-2500 Ft-ért; ne mond, hogy ebből egy millió összejön egy hónapban.
Szóval valószínűleg ez is annyira általános, mint a többi példád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!