Megéri egyedül beköltözni egy havi ötvenezres albérletbe nettó 110, 000 forintos fizetéssel?
Nem írtad de a 15000 rezsiből valószínűsítem, hogy ez egy szoba lesz. Mert akkor a jövőbeni lakótársak is komoly szempont lehet. Csöbörből vödörbe.
Ha ez egy kis lakás akkor ez nem játszik.
10-es: Épp a váratlan, meg ilyen-olyan költségek miatt hezitálok.
Egyébként, ha beköltöznék egyedül, akkor már nem jöhetne más is oda, csak ha részemről is rendben van, vagy ebbe nincs beleszólásom?
Ha most ingyen laksz, es nem kell a szuleid lakberebe beleadnod, akkor nem eri meg.
Persze ertem hogy onallosodni akarsz, de a mai alberletarak mellett inkabb tegyel felre par evig.
Szerintem nem éri meg. Mi van a rezsiben?
Nálunk pl. a rezsi átlag 35 ezer mindenestől (tv, internet előfizetéssel), viszont ez azt jelenti, hogy van hogy csak 25 ezer és van hogy 45.
Nagyon okosan kell osztanod a pénzedet ahhoz, hogy ki tudd nyögni az esetlegesen 25-30 ezres téli rezsit is és ne halj éhen mellette.
# 3
Akkor az ország háromnegyede csóró?
# 18
Nem kell sznobnak lenni ahoz hogy elszegényedjen az ember ilyen fizetés/árak arány mellet!
Én nem tudom hányan keresnek 110-et.
Szerintem az átlag többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!