Megkérhetjük a tulajt vagy inkább nézzük el neki?
Nem olyan régóta élünk ebben a lakásban, nagyon durván mocskosan vettük át, de szépen kitakarítottuk. A tulaj, amikor jön a pénzért, cipőstől megy be minden szobába. Legutóbb mindent alaposan átnézett, ami kicsit sértő, főleg, hogy mi vakartuk ki a koszból a lakást az előző lakók után. Már mikor belép, láthatja, hogy tökéletes rend van és ki van rendesen takarítva.
Legutóbb még a fagyasztóba is benézett, arra hivatkozva, hogy a hűtő melletti csempét nézte meg a későbbi felújításokhoz.
Szerintetek megkérhetjük, hogy ne menjen cipőstől a különböző helyiségekbe vagy inkább hagyjuk? Kicsit hülyén ki, hogy a tulajnak mondom, hogy vegye le a cipőkét, de azért ez meg parasztság tőle, nem?
Hát, igen, ez az egy baj, hogy nagyon nehéz másikat találni. Laktam már pár lakásban, ekkora tapló tulajjal még nem volt dolgom soha.
Kezd a kb. 20 éves hűtő elromlani, leenged folyamatosan, a villanyszámla az egekben van miatta és azt mondta, várjunk pár hónapot és kicseréli. Mivan? Szóval, igen, ha tovább folytatja a szopózást, lelépünk. Pedig nem értem, rendesen fizetünk, csendesek vagyunk, ragyog a lakás mindig...
Meg fogom neki mondani, hogy vegye le a cipőjét. :)
Lépcsőház ajtó előtt lábtörlő.
Liftben szőnyeg.
Lakás ajtó előtt újra lábtörlés.
De ez már nagyon szájbarágós volt, a csorgónyálúak is már tuti értik.
Ettől függetlenül eszembe se jutna bemenni a szőnyegre cipőben.
Az is furcsa lenne ha a tulaj nem mehetne be körülnézni.
De gondolom te az az ember vagy aki szerint minden úgy jó ahogy az neki jó vagy legjobb.
Kölcsönös korrektség neked csak valamiféle hülység lehet.
Pedig nem árt az ha valaki belemegy valakivel bármilyen szerződésbe.
Utolsó, nem az a baj, hogy bejön a pénzért, jöjjön. Az a baj, hogy végigjárkál mindent cipőben, márpedig ne magyarázd meg, hogy letisztul az a cipő csak mert rálép egy-két lábtörlőre.
Az meg a hab a tortán, hogy kinyitogatja a hűtő, a fagyasztóajtót meg hogy pofátlan módon végigméri a cuccaimat a szekrényemben.
nálunk a lépcsőház ajtóban sincs lábtörlő, csak a fém rács, és én még az életben nem láttam olyan liftet, amiben szőnyeg lenne.
ez egy különleges hely lehet, ahol te laksz, mert ahol naponta több száz láb megfordul, aminek fele az utcáról jön, ott nem indokolt, sőt egyenesen baromság szőnyeget tenni.
az ajtó előtti lábtörlő pedig vagy van, vagy nincs. többnyire nincs, nekünk pl. korábban volt, de ellopták. majd hülye leszek újat venni, hogy azt is ellopják.
szóval a 3 felvetésedből egy sem indokolt.
nagyon megy az észosztás ebben a fellengzős stílusban, kár, hogy semmi köze a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!