Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyi a reális ára egy ilyen...

Mennyi a reális ára egy ilyen albérletnek?

Figyelt kérdés

Szeretnénk év végén kiadni lakásunkat albérletben. Mit gondoltok, mennyi a reális ára egy ilyen lakásnak? Írom a részleteket:

Budapest, 11. kerület (Bikás park környéke). 91 nm + 60 nm galéria, felújított, földszinti, körfolyosós társasház, bútorozott. A bútorok átlagosak.

2016. ápr. 1. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Hany szoba? Minel tobb, annal jobb, egyetemistaknak erdemes a szobakat egyenkent kiadni.
2016. ápr. 1. 22:03
 2/8 A kérdező kommentje:
2 szoba és 4 galéria, abból kettő teljesen zárható.
2016. ápr. 1. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Az is érdekes lehet...
2016. ápr. 1. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem szobánként 50-60+ rezsiért simán kiveszik egyetemisták, A galéria jó dolog, de a gyenge láncszem a vizesblokk. Ha csak egy van, akkor ugye kevesebb lakó kényelmesebben él.

Az apósomék alatti lakást úgy alakitották ki, hogy három szobához három vizesblokk van, de egy mérővel. Garzonnak van kiadva mindhárom szoba, garzon áron. :)

2016. ápr. 2. 01:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Van egy wc+fürdő egyben, és egy külön Wc.
2016. ápr. 2. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Mosógép, mikró, hűtő van?

A galéria nem feltétlenül plusz, én rühellem a galériát.

Milyen a fűtés? Mennyi télen? Közös ktg mennyi? Ha földszinti, hideg, sötét? Vizesedik?

Amúgy 100-ért szerintem kiveszik (2x50k), csak nézd meg, kiknek adod ki, és részletes szerződést írjatok.

A metrótól messze van?

2016. ápr. 2. 19:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, bútorozott, van mikro, mosógép, akár hűtő is. Bikás park 3 perc. Én sem vagyok feltétlen galéria párti, de egy szoba 25 nm és 290 a belmagasság. Szóval így túl nagy lenne egy szobának, és teljes galéria van az egyik szobában. Gázkonvektoros, nem vizesedik, viszont az egyik szoba elég sötét. De! Mikor nyáron 40 fok van kint, nálunk max 26 fok van bent!!!
2016. ápr. 8. 22:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Illetve 390 a belmagasság, bocs :D:D:D
2016. ápr. 8. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!