Mennyi a reális ára egy ilyen albérletnek?
Szeretnénk év végén kiadni lakásunkat albérletben. Mit gondoltok, mennyi a reális ára egy ilyen lakásnak? Írom a részleteket:
Budapest, 11. kerület (Bikás park környéke). 91 nm + 60 nm galéria, felújított, földszinti, körfolyosós társasház, bútorozott. A bútorok átlagosak.
Szerintem szobánként 50-60+ rezsiért simán kiveszik egyetemisták, A galéria jó dolog, de a gyenge láncszem a vizesblokk. Ha csak egy van, akkor ugye kevesebb lakó kényelmesebben él.
Az apósomék alatti lakást úgy alakitották ki, hogy három szobához három vizesblokk van, de egy mérővel. Garzonnak van kiadva mindhárom szoba, garzon áron. :)
Mosógép, mikró, hűtő van?
A galéria nem feltétlenül plusz, én rühellem a galériát.
Milyen a fűtés? Mennyi télen? Közös ktg mennyi? Ha földszinti, hideg, sötét? Vizesedik?
Amúgy 100-ért szerintem kiveszik (2x50k), csak nézd meg, kiknek adod ki, és részletes szerződést írjatok.
A metrótól messze van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!