Ebben az utcában mennyiért lehetne kiadni egy teljes felújítást igénylő kb 40-42 nm-s lakást? Egyáltalán kiadható-e? Mennyi lenne a reális ár?
2016. márc. 25. 07:43
1/5 anonim válasza:
Amilyen h.lyék az emberek a qrva sok pénzükkel simán meghirdetheted te is 80.000-100.000-ért . De! Én a helyedben a 200-at is elkérném . Hidd el lenne aki adna érte annyit !
2/5 anonim válasza:
Aki van olyan igénytelen hogy beleköltözik egy teljesen felújítandóba az szerintem nem fog neked egy fillért sem fizetni...
3/5 anonim válasza:
"teljes felújítást igénylő"
Értem én, hogy egyesek ezer forintért a saját anyjukat is gyesre küldenék, de azért ésszel eljünk már, koma...
4/5 anonim válasza:
Ha először felújítod, és rendesen be is rendezed, akkor 160 körül reális. Ha nem újítod fel, semennyiért... esetleg ingyen valakinek, és megbeszélni, hogy a lakhatásért cserébe felújítja neked. De ingyen kontármunkánál ne számíts nagy minőségre.
5/5 anonim válasza:
Mit jelent a teljesen felújítandó? Ezt így nem lehet megmondani, látni kéne.
Ha annyira rossz állapotú hogy mondjuk penészes a fal stb, rozsdás a fürdő, akkor nem fogja kivenni senki.
Ha viszont még azért lakható csak nagyon-nagyon régi akkor 50-60-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!