Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Köteles vagyok teljes bérleti...

Köteles vagyok teljes bérleti díjat fizetni?

Figyelt kérdés
A főbérlő amikor beköltöztünk szétkötötte a tűzhelyet hogy kitakarítsunk mögötte és ha befejeztük neki szóljunk és majd ő vissza köti. Na már 1 hónapja kérjük hogy végre csinálja meg de azóta se volt hajlandó. Hétvégén pedig jönni akar a bérleti díjért. Szoval most köteles vagyok a teljes összeg kifizetésére úgy hogy nem tudtam rendesen hasznalni a lakást?
2016. márc. 17. 10:21
1 2
 11/13 xswerdy ***** válasza:
Szerintem ha most beköti, akkor vonj le valamit a bérleti díjból, hogy egy hónapoig nem tudtál főzni. Ha meg nem, akkor szerelő, és azt is levonod.
2016. márc. 18. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:

@7

"Az meg, hogy milyen tűzhely... szerinted a kérdező hívogatná minden nap, ha annyi lenne a feladat, hogy a villanytűzhely dugvilláját be kell dugni a konnektorba?

Az meg, hogy nem szakember nyúl hozzá... millió háznál palackos gáz van, kb havonta cserélik a palackot, simán átkötik. Aki egyszer látta, az már megcsinálja magának legközelebb. Vagy szerinted minden takarításnál, költözésnél szerelőt hívnak? El kell zárni a főcsapot, akkor nem jön a gáz, ennyi a szétszedése."

Eszem áll meg ember a blődségeden!Egyik mondatoddal ütöd a másikat.Ha csak ennyi lenne,dug-villa, meg palack.T'án akkor a kérdező saját maga is összerakta volna.Te is itt csak kombinálgatsz a kérdező által leírt pár mondta alapján. Xd

2016. márc. 18. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:

"Az meg, hogy milyen tűzhely... szerinted a kérdező hívogatná minden nap, ha annyi lenne a felada......."

Kérdés felelet, felelet kérdés között bő 1 óra eltérés van.

Ez sem tűnt neked fel 7-es?? XD Szokták mondani,hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

2016. márc. 18. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!