Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Magánkollégium vélemény...

Magánkollégium vélemény (Budapest)?

Figyelt kérdés
Egyetem befejezésével, Pestre próbálok költözni, és belefutottam egy magánkollégiumi hirdetésbe. Megéri a magánkollégium az albérlet helyett? Van Pesten olyan magánkollégium, ami viszonylag normális minőségű?

2016. márc. 8. 16:30
 1/1 anonim válasza:

Elképzelhető, hogy jobban megéri a magánkoli az albérlettel szemben. Árban kb. ugyanannyi a kettő, viszont magánkoliban nem lesz saját szobád. Én a Budai diákhotel nevű helyen lakom, és meg vagyok vele elégedve. Jobb, mint egy sima egyetemi koli, elég jól felszerelt és nem kell a rezsin sem spórolni, mint egy albérletben, mivel fix összeget fizetsz.

Az más kérdés viszont, hogy a pesti magánkolik kizárólag egyetemistákat és főiskolásokat szállásolnak. Félévente igazolni is kell, hogy hallgató vagy. Szóval a te helyedben lehet, hogy az albérlet lesz a megfelelő döntés. Ha dolgozni szeretnél főleg.

2016. márc. 18. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!