Albérlet. Ki tehet minket a tulaj gyerekek is vannak?!
Ha mi mindent fizetünk pontosan, semmi gond nincs velünk nem lakjuk le a lakást de a tulaj vmi miatt egyszer mondaná h ennyi volt menjetek mert kell az ingatlanom. Akkor kitehet minket? (2 gyerekkel)
Aki albérletben lakik, ti nem féltek h egyszer a tulaj meggondolja magát?!
Annyira nehéz jó albérletet és rendes tulajt találni :/
Termeszetesen megteheti, de altalaban szerzodesben rogzititek, hogy legalabb 1 honappra elore szol. Ha fizettek mindig rendesen, egyhamar nem rak ki, max ha eladna a lakast es a vevo nem adna berbe.
"Annyira nehéz jó albérletet és rendes tulajt találni :/"
En azt tapasztalom, hogy konnyu, csak bird megfizetni. Ha minel olcsobban szeretned, akkor persze keresgelhetsz joideig. Ha gyerekeid is vannak, akkor szerintem jo pont, mert tudjak, hogy nem fogod szetbulizni a lakast es hosszu tavra tervezel.
szerződéstől függ, mi albiban lakunk, de kiadjuk a kisebb lakásunkat, mindkettőben 2 hónap felmondás van (mi is és a cégünk is korrekt)
én nem félek tőle, hogy kitesznek, de tényleg kevés a korrekt ember, sajnos mindkét oldalon, nem külön csoport a tulaj és a bérlő...
viszont, szerintem az átverős tulaj szokott találkozni rendes bérlővel és mi is mindig szívunk a bérlőinkkel, pedig korrektek vagyunk a végletekig...:)
6-os te miről beszélsz?? :D Próbálj meg olvasni s értelmezni.
A kérdésem feltételes módban írtam le! Tehát nem vagyok ilyen helyzetben, de bármikor lehetek... Ezért lettem volna kíváncsi a véleményekre ;)
Ez a "kitehet" elég nehezen értelmezhető.
Felmondhatja a vélhetően magánokiratba foglalt szerződést. Kivéve ha határozott idejű, azt csak rendkívüli felmondással tehetné meg idő előtt.
A gyerekek nem védenek téged, ugyanúgy lehet felmondani, mint bárki másnak.
Tetlegesen nem tehet ki. Ha nem hagyod el az ingatlant önként, akkor lakáskiürítési perrel tud újra birtokon belülre kerülni a tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!