Hogyan döntsünk két szimpatikus lány között, akik kivennék az egyik szobánkat?
Figyelt kérdés
mindketten beleillenek a mindennapjainkba és mindketten szimpatikusak így tanácstalanok vagyunk
van esetleg valami kérdéssor vagy feladatgyűjtemény vagy bármi ami segíthet?
2016. jan. 23. 21:52
1/11 anonim válasza:
ABC sorrendben. Vagy az, amelyik szereti hármasban is.
2/11 anonim válasza:
Meg kell csinálni kétágyas szobára. Ha tanulók, és kollégium helyett szeretnének inkább bérelni, akkor még gazdaságosabb is nekik így.
3/11 anonim válasza:
Kérdéssor?! Feladatgyűjtemény?! Betegéletút, erkölcsi bizonyítvány, mekkai zarándoklat? Mi kellene még? Szerencsétlen lányok jobban járnak, ha a híd alá mennek.
4/11 anonim válasza:
Az élettered egy részét ne add ki szerintem. Max. egy szobát, amit nem használsz. Ha végképp nem tudsz dönteni (ami szerintem abszurd, mert nincs olyan hogy két ember ugyanannyira szimpatikus), akkor add annak aki hamarabb érdeklődött.
5/11 anonim válasza:
Ja. Annak aki hamarabb érdeklődött. Vagy cicaharc. :-D
Az sem rossz,ha megkérded laknának e együtt. Tudnának és akarnának e.
6/11 anonim válasza:
Bárhogy döntesz is, az egyik nehezményezni fogja.
Bizonyítsad be, hogy nem a szimpátiád közötti különbség döntött, ezért egyidőben hívjad meg mindkettőt, majd dobj fel egy érmét!
Ezzel bizonyítod: nem antipátád, hanem a "véletlen" döntött a másik javára!
7/11 anonim válasza:
Ha Fidesz szavazó, jöhet, ha Mszp-s pfuj!:D
8/11 anonim válasza:
Én a merülőszondás tesztet javasolnám! Ha neked nincs, én meg tudom csinálni neked!
10/11 anonim válasza:
Szituációs feladatokban hogyan reagálnának. Összeírtok párat, megválaszolják, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!