Szerintetek hol és hogyan érdemes (hatékonyan) albérleti lehetőségek után kutatni?
Figyelt kérdés
Nagyon sürgős lenne egy Budapesti albérlet, de sajnos nem nagyon tudom hol érdemes keresgélni.. Az alberlet.hu-t ismerem, de már vagy kiveszik mindet mire hozzám eljut, vagy már 1000-en látták és valószínűleg okkal nem vették ki..
Ti hol kerestek/kerestetek jó (és lehetőleg nem drága) albérleteket?
2016. jan. 21. 23:33
2/5 anonim válasza:
Rengeteg van jófogáson keress rá ott könnyű találni de ha olcsót akarsz akkor szobat keress
3/5 anonim válasza:
facebook csoportokban érdemes nézelődni. Viszont felmentek az albérlet árak is, úgyhogy gondold át az igényeidet és az anyagi lehetősègeidet.
4/5 anonim válasza:
Én a kérdésedben írt oldalon találtam. Titok annyi, hogy nagyon gyakran kell nézni és ha van friss hirdetés akkor arra lecsapni.
5/5 Petra7502 válasza:
Nekem a BES applikációt ajánlották
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!