A lakhatási támogatást bárki megkapja?
25 év alatt, ha 100 km-rel távolabb van a munkahelye mint ahol lakik?
most végeztem az egyetemen, állást már találtam, mi a menete, h megkapjam a támogatást?
Nem kapod meg. Ugyanígy voltam vele én is nyáron és ha kicsit jobban utánajársz, akkor megtalálod az infók között, hogy csak abban az esetben jár, ha 3 hónapja regisztrált munkanélküli vagy, ezután találsz munkát és költözöl 100 km-vel messzebb.
Én hetekig rágódtam rajta, hogy mekkora szemétség, hogy a fiatalok ilyen szinten nem részesülnek semmilyen támogatásban csak azért, mert rögtön eltudtak helyezkedni az egyetem után... Nyilván énsem jó dolgomban költöztem 200 km-re a családomtól, ahogy gondolom mások sem feltétlenül.
És nyilván ezeknek a fiataloknak szorulnak rá sajnos legkevésbé...
Egyébként olyan pályakezdőknek való, akik nem tudnak azonnal munkába állni, mert nem találnak állást, majd vállalják, hogy inkább odébb költöznek, csak tudjanak boldogulni. Ezzel csak egy nagy gond van. Aki nem akar menni, az nem is fog. Aki akar menni az pedig talál munkát azelőtt, hogy kivárná a szükséges időt mielőtt megkaphatja a támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!