Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A lakhatási támogatást bárki...

A lakhatási támogatást bárki megkapja?

Figyelt kérdés

25 év alatt, ha 100 km-rel távolabb van a munkahelye mint ahol lakik?

most végeztem az egyetemen, állást már találtam, mi a menete, h megkapjam a támogatást?

2016. jan. 20. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kapod meg. Ugyanígy voltam vele én is nyáron és ha kicsit jobban utánajársz, akkor megtalálod az infók között, hogy csak abban az esetben jár, ha 3 hónapja regisztrált munkanélküli vagy, ezután találsz munkát és költözöl 100 km-vel messzebb.

Én hetekig rágódtam rajta, hogy mekkora szemétség, hogy a fiatalok ilyen szinten nem részesülnek semmilyen támogatásban csak azért, mert rögtön eltudtak helyezkedni az egyetem után... Nyilván énsem jó dolgomban költöztem 200 km-re a családomtól, ahogy gondolom mások sem feltétlenül.

2016. jan. 22. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom egy hónap munkanélküli elég de nálunk is ez volt, hogy azért nem jár mert mertünk rögtön munkába állni. De hát ha meg akarunk élni akkor muszáj. Annak jó ez a támogatás aki suli után lébecolhat szülők nyakán pár hónapot mert eltartják.
2016. jan. 23. 06:10
 3/3 anonim ***** válasza:

És nyilván ezeknek a fiataloknak szorulnak rá sajnos legkevésbé...

Egyébként olyan pályakezdőknek való, akik nem tudnak azonnal munkába állni, mert nem találnak állást, majd vállalják, hogy inkább odébb költöznek, csak tudjanak boldogulni. Ezzel csak egy nagy gond van. Aki nem akar menni, az nem is fog. Aki akar menni az pedig talál munkát azelőtt, hogy kivárná a szükséges időt mielőtt megkaphatja a támogatást.

2016. jan. 24. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!