Lesz baj, ha lelépek az albérletből?
Eddig mindig rendesen fizettem. Ezt az utolsó hónapot nem tudom kifizetni. Összvissz ~24 havonta. Kaució 13 volt. Tehát tartoznék 11-gyel. Egyszerűen nem maradna pénzem kajára se. Szerződés van, de nem tudom h az apehnek fizet-e a lakás kiadásáért, v feketén megy.
Ugye nem lesz baj?
HA lelepsz akkor nem. Mondd fel szepen a szerzodest ahogy kell, szepen rendben kitakaritva add at a lakast, es kerdezd meg hogy mivel eddig mindig rendesen fizettel nem gond-e ha a 11 tartozasod jovo honapban adnad meg, ennyi.
Ha nem voltal problemas berlo szerintem siman belemegy a tulaj.
Ne lépj le!
Ez gerinctelen volna és ha jól értem eddig rendes volt veled.
Az Nav - apeh már nincs - nem kellene emlegetned, mert gondolom te sem akartad volna annyival többért kivenni, hogy neki megmaradjon a pénz, ráadásul eddig nem zavart téged sem.
Szerintem jó ötlet, hogy takaríts és legyél őszinte - itt azért nem tudom megállni: ha nincs kajára pénzed akkor mivel írsz a netre és mivel fizeted a netet?
Akár az is érhet 11 gyet
Persze ez csak költői kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!