Budapestre költözünk, de hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel Budapestre költöznénk Május-Június fele albérletbe. Barátnőm tanulna tovább én pedig dolgoznék. BGF környékén melyik kerületbe lenne érdemes nézni albikat? Esetleg van olyan kolesz ahol párok megszállhatnak amolyan albérlet formában? Tanácsok ötletek hogyan kezdjünk neki?2015. dec. 8. 20:12
1/5 anonim válasza:
Vannak magánkolik, olyanok, mint az olcsó albérletek, de a legtöbbem csak aludni járnak ezekre a helyekre, nem ajánlom, mivel ti együtt akartok élni, nem csak aludni. A BGF miatta lenne? Mármint tök jó, hogy ezt figyelembe veszitek, de nyugodtak terjeszkedjetek messzebbre is, ha nincs komoly akadály, sokan, köztük én is utazok 20 percet egyetemre. Mármint ott az egész Nyugati környéke játszhat, közlekedés meg boltok tekintetében. :)
FB-on láttam már pár csoportot, kolit ajánlanak, de nézzétek meg, sok az inkább külföldiekre épülő csoport, amelyek nyilván drágábbak is. Ismerősöket is kérdezzétek meg, érdeklődjetek.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddig válaszokat!
2015. dec. 8. 20:54
4/5 anonim válasza:
BGF tol 200 mėterre pillango parkban nèzzetek jo környèk metro es botok kozelben.
5/5 anonim válasza:
Fel kell jonni nézegetni foglalózmi mert hamar viszik az albikat. Mi nyáron mikor még csak képen láttuk lefoglalóztuk látatlanba utaltunk a tulajnak, így nem hiába mentünk fel. Előtte 3x felutaztunk lakasnézőbe es mindig az orrunk elöl vitték el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!