Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Én vagyok pofátlan f*_sz hogy...

Én vagyok pofátlan f*_sz hogy a szüleim 30 évig keményen dolgoztak, most vásároltak egy 2 szobás albérletet, az egyik szobában én lakom, a másik szobát pedig 50 ezerért hirdetem, amit 4 nap alatt el is vittek? Győr belvárosi albérlet. (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Szóval Győrben 20-30 év kemény munkájából a szüleim vásároltak egy lakást Győr belvárosában, mondván hogy az értékéből legalább nem veszít és ki is tudják adni. 60 nm, egyik szobában én lakom, a másik 20 nm-es szobát pedig meghirdettem a neten 50 ezer forintért, amit ki is vettek. 4 nap alatt! Kaptam olyan telefonokat hogy mekkora pénzéhes f*_sz vagy hogy 50 ezret elkérek egy szobáért, stb... Anyuka felhívott hogy azért nem jutnak egyről a kettőre mert ilyen emberek vannak a világon mint én hogy 50 ezret kérnek egy szobáért, pénzéhes f*_sz kalap vagyok.... Azt senki sem kérdezte meg hogy a szüleim 30 évig ezért az albérletért dolgoztak keményen, és milyen áron van most ez nekünk... Csak vádaskodni tudnak az emberek... Egyébként az árat úgy kalkuláltam 50 ezer forintra ki, hogy megnéztem az átlagos árakat, és átlagosan a belvárosban 50 ezret kérnek egy szobáért szerintem, akkor miért adnám én ki olcsóbban? Az nekem miért lenne jó ha ennyiért is kiveszik? Korrekt, normális emberek.
2015. nov. 19. 11:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9 Gondolom nem árulok el nagy titkot, azzal hogy a vételi árak is felmentek. Másoknak is eszébe jutott ugyanez :)

Győrben minden féle lakóingatlanra van kereslet. Mivel nem csak a biorobotok, hanem a főnökeik, mérnökök, más vezetők is szeretnének lakni valahol és ők meg nem az 50ezres kategóriát nézegetik.

Panel lakások, tégla lakások, új építésű sorházak, Győr melletti falukban kis családi házak, Győrben igényes családi házak. Mindent kivesznek.

2015. nov. 20. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!