Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pesten mennyiben lehet kijönni...

Pesten mennyiben lehet kijönni egy hónapban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy okj tanuló vagyok és azon gondolkozom, hogy elmegyek albéretben, mivel a koli nem igazán felel meg így nekem hogy szünetekben haza kell utazni. Mennyiből lehet kb. kijönni Pesten?

2015. okt. 23. 00:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
hogy visszatérjünk az ELTE-re: igazán érett gondolkodásra vall, hogy bár mindenki ugyanazt írta, neked nem tetszett, és mindenki le van pontozva. érdekes...
2015. okt. 23. 15:59
 12/29 anonim ***** válasza:
59%
Azért lettem lepontozva, mert nekünk 30 ezer volt a rezsi? Garzonban 2 felnőtt 1 gyerekre volt ennyi. Gondolom egy fő se fogyaszt többet...Persze szigetelerlen távfűtéses panel meg 40 éves faablakos 4 méteres belmagasságú régi lakásnál több a rezsi, de aki spórolni akar gondolom nem ilyet keres...
2015. okt. 23. 16:12
 13/29 anonim ***** válasza:

"Azért lettem lepontozva, mert nekünk 30 ezer volt a rezsi?"

Én panelba voltam, 3-an voltunk, fejenként fix 30-at fizettünk, és olyan 10-12 volt a rezsi, tehát kb 30-40 nálunk is...mégis le lettem pontozva :D

2015. okt. 23. 19:10
 14/29 anonim ***** válasza:

A többieknek igazuk van, télen +30 a fűtés.

Amúgy ilyen helyesírással és tájékozottsággal te soha a büdös életben nem leszel eltés, vagy ha igen, nem sokáig maradsz ott meg.

Ez nem a kisfalud, bakker.

2015. okt. 23. 20:51
 15/29 anonim ***** válasza:
KommentHuszár, hogy te miben voltál, az most nem sokat számít. Az albérletárak kegyetlenül megugrottak, az enyém pl. 120-ról 190-re, és örültem hogy ennyivel megúsztam, mert kérhetett volna 250-et is, azt meg nem bírnám fizetni. Ezek nem a surmóházi mimózák anyagi viszonyaira vannak most kitalálva.
2015. okt. 23. 20:54
 16/29 A kérdező kommentje:
Hozzá sem nyúltam a pontokhoz. Nem olyan szakra fogok menni, ahol számít a helyesírás. Ja és próbálok helyesen írni, de diszklexiás voltam, csak az utóbbi időben elvették. És ezt csak egy ártatlan kérdés volt, de vicc hogy úgy néztek le, hogy nem is ismertek. Aki normálisan válaszolt annak köszönöm. :)
2015. okt. 23. 22:33
 17/29 anonim ***** válasza:
49%
Mindenhol számít a helyesírás, ha nem árufeltöltő akarsz lenni a tescoban. Most tanuld meg, mert később simán elkönyvelnek vele surmónak.
2015. okt. 23. 22:49
 18/29 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy mit vettek el, a diszlexiádat? Vagy az érte járó segélyt? Gondolkodási problémák is lesznek ott. Namindegy, nem piszkállak, de az albérlet nem úgy megy, ahogy te elképzeled. Azzal kezded, hogy kaució félmillió.
2015. okt. 23. 22:51
 19/29 anonim ***** válasza:

" Albérlet mondjuk 100, "

Rezsivel egyutt se feltetlen ennyi ha egyedul lakik egy kis garzonban. 60-65 korul manapsag is talalni pesten garzont. Kis szerencsevel olcsobban is.

Felmilla kaucio pedig nem kell. Nekunk pl 90ezer volt a kaucio, amit majd visszakapunk ha elkoltozunk.

2015. okt. 23. 23:06
 20/29 anonim ***** válasza:
Mutatnál nekem egyet ennyiért? :)
2015. okt. 23. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!