SÜRGŐS! Kisgyerekkel kirakhatnak az albérletből?
Szerintem nem kéne szívózni, mert a tulaj megjelenik két kopasszal, és kidobálják a cucurkáitokat a ház elé. Én biztosan ezt csinálnám, ha miattad elmenne egy vevőm, aztán mehetsz a sóhivatalba.
Annyi eszetek volt, hogy utaltátok a pénzt, vagy legalább átvételi elismervényt kértél? Vagy teljesen feketén ment?
"Csak ha esetlen nem találunk"
Szállodát javaslok. Úgy szokták.
Hogy volt ez, hogy eladásra hirdették a lakást, miközben bent laktatok? Ilyenkor igen nyomott bérleti díj szokott lenni, ami kompenzálja, hogy esetleg gyorsan kell költözni. És ezt valóban nem gyerekes családoknak találták ki.
30 nap volt a szerződés szerinti felmondási idő? Vagy csak beállított a tulaj, hogy eladta, ok-e a 30 nap, és ti belementetek? Nem kellett volna. Így már nem könnyű viszakozni.
Kedves 13. Te mejik bolygoról jössz?
az nem megoldás a lakhatási problémára hogy egy másik városba költözik. Buda olcsobb és rosszabb? Pesti elitrőll ne halottam de budairól igen tudod Rozsadomb,sashegy,stb.
pest 8ker, józsf utca.
Albérletben nics sokbeleszólásod,hogy a tulaj mitcsinál kéglivel.max a kövi helyen kapacitálod,hogy ha eladjakor ne 30napotok legyen hanem több,és hogy a kaució visszajár.
Mindazonálltal költözbe bármibe és ott is keress,hogy amikor mrgvam mrgfelelő akkor dobbants.
Ez nekem is megütötte a szemem, h Buda olcsóbb?! Minél?
I.,II. meg a XII., kerületben a legdrágábbak a négyzetméter árak az egész országban. Pesti oldalon a Belvárosban tudnak versenyezni az árakkal, de nem ekkora területen.
Illetve a pesti oldal is általában drágább mint bármelyik más magyar település.
El sem tudom képzelni h a válaszoló mihez viszonyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!