Télen tényleg kötelző a ruhaszárítógép?
Jogilag nem tudom. Kiköltözes utan hasonlo allapotban kell visszaadni a lakast, tehat gondolom a tapetat megcsinaltatni, ha levalna. Es ha hosszu tavon akartok ott lakni, egeszsegetek miatt erdemesebb sztem megakadalyozni a peneszesedest. Olcson kaphato a kijelzös meröszer, en figyelnem.
A modern, müanyag ablakos, nagyon jo szigetelesü ablakok mellett önmagaban is magasabb a lakasban a legnedvessegtartalom, es kisgyerekek mellett nem biztos, h tudsz gyakran szellöztetni. De a haz falainak epitesekor is becsuszhatnak hibak, ami miatt kifizetödöbb megakadalyozni a peneszesedest.
Tudomasom szerint nalunk minden rendben, megis figyelem a legnedvessegtartalmat. A mi hazunkban sokaknak van is szaritogep, ami egyebkent nagyon praktikus sztem. En amig lehet, a fedett erkelyre teregetek, de agynemüt es ami "raer" szaradni, telen is. Amit muszaj bent a lakasban, azt a fürdöszobaban. A fürdökadba teszem bele a szaritot, amire felakasztom a ruhakat. Fütes mellett hamarabb megszarad, fürdes utan pedig bekapcsoljuk az elektromos paraelszivot, ami szinten szaritja, ill. este lefekves utan szoktam hosszabb ideig kiszellöztetni a fürdöt, amikor ruhak vannak felakasztva es alacsony kint a paratartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!