Érdemes még így albérleteket keresni?
Figyelt kérdés
Internetre amit felraknak 20 perc alatt elmegy sajnos,ami jó. Érdemes még kimenni (pl Kelenföldre) és körbejárni az épületeket,hátha valaki csak kiírja,hogy kiadó? Vagy a eladásra kínáltakra ráírni,hogy kiadnák-e?2015. aug. 20. 17:38
1/2 anonim válasza:
Hivd fel 20 percen belül. Ennyi a titok: légy gyors, azonnal talalkozz szemelyesen és legyel szimpatikus. Plusz mindenkepp nezd meg a kép és kevés leiras nelkuli hirdeteseket is! Sokszor azert olyan mert igy is hamar elviszik, felesleges képet feltöltenie.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom,mert tavaly is így sikerült csak albérletet találnom,hogy egész nap frissítgettem az oldalakat és szerencsémre pont raktak fel egyet,amit felhívtam még abban a percben és így én voltam az első. De pl sok olyan is volt,hogy fent voltam pesten csak azért,hogy albérletet keressek és felhívtam,mondtam is,hogy most azonnal tudok találkozni. Mire odaértem a 11. kerületből a 6-ba már volt már,aki előbb odaért és neki adta ki a tulaj. Pedig őt is pár perccel hívtam csak később,miután felrakta a hirdetést,szóval baromira nem egyszerű.
2015. aug. 21. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!