Ki szeretnénk költözni New Yorkba, hogyan kezdjük?
Sziasztok! 16L vagyok és én meg barátnőm elakarunk menni diploma után New Yorkba.
Londonban lakom már meg van az érettségim, most megyek művészeti egyetem előkészítőre és 21 éves koromra elvileg (ha nem bukok...) meg lesz a diplomám. Minden álmunk barátnőmmel hogy elmenjünk valamerre, semelyikünk se akar egy helyben maradni, így úgy döntöttünk hogy együtt állunk neki.
Ez nem egy hirtelen jött gyermek álom mielőtt lezárnátok ennyivel (mert elismerem úgy tűnhet), de ezt már régóta ki találtuk, csak sose jutott eszünkbe hogy akár együtt is mehetnénk valamerre. Most ki találtuk hogy akkor mért is ne?! és New Yorkot szemeltük ki. Már most gyűjtögetünk, bár mindkettőnket támogatnak a szüleink, akkor is saját tőkével akarunk neki indulni... Számolgattunk, az első hónaphoz kell legalább 1.5 millio forintban. Repjegyhez és albérlethez (nem kettesben akarunk bérelni, mert az rengeteg, hanem társulnánk) mondjuk Greenwich Village-ben. De nem tudjuk hogy mivel kezdjünk neki az álmunk beteljesüléséhez, ehhez kellenének tanácsok.
Előre is köszönök minden értelmes választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!