Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Havi nettó 150. 000Ft kereset...

Havi nettó 150. 000Ft kereset mellett egyedüli albérlet fenntartás, lehetséges?

Figyelt kérdés

Hamarosan beleszeretnék vágni egy albérletbe, pontosan nem tudom milyenbe és hogy mennyi az a maximális keret amit szánnék egy albérletre, de hátha valaki tud segíteni ebbe.

Havonta 150-170.000Ft-ot keresek, jelenleg 12.000Ft-ot fizetek előfizetéses telefonomra és e mellett 8.000Ft megy el havonta a TB fizetésére, plusz a kocsim amire csak benzin pénzt költök.

Mivel nagyvárosba költöznék és olyan helyre ami minden helyben van így az autót csak nagyobb távokra használnám, így sok kiadást nem okozna.

Havonta ha úgy számolok 30.000Ft kiadásom lenne jobb esetben.

Gondoljátok fent lehetne tartani egy albérletet mindezek mellett?

2015. aug. 7. 00:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én nem de az ügyvédúr egészen biztosan

ne aggódj sok hülye ügyvéd van még...

[link]

2015. aug. 7. 09:18
 12/20 anonim ***** válasza:
mennyi ki oktató ... brrr a kérdésre kevés a válasz. Részemről-nem fogsz jól ki jönni. nagyon szűkös lesz a fentartásod...De,bátraké a szerencse!
2015. aug. 7. 09:21
 13/20 vfrtom ***** válasza:

239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet

a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről

(2) Nem tartozik e rendelet hatálya alá a nem szálláshely-szolgáltatás rendeltetésű ingatlan tartós tartózkodás céljából történő használatba adása lakásbérlet, házbérlet, albérlet vagy ágybérlet keretében.

Ezt barátom benézted, de csúnyán. Az albérletre nem vonatkozik semmi ilyesmi. Még az önkormányzati lakások sem bútorozottak, gépesítettek.

Szerintem, 150e rizikós, tényleg számolni kell váratlan kiadásokkal, azok meg megtudnak szaladni.

2015. aug. 7. 09:25
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

És az albérlet mióta "szálláshely szolgáltatás"?

Te Jézus Isten!!! És még engem hülyézel le?? Szánalmas. :D

Egyébként ügyvédNŐ vagyok, nem úr!

2015. aug. 7. 09:31
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
ja hogy nő vagy... ez mindent megmagyaráz
2015. aug. 7. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Például azt is, hogy miért nem tudod elismerni, hogy tévedsz? Ennyire zavar, ha egy nő többet tud nálad valamiben? :D

Jézusom, de szánalmas vagy!

2015. aug. 7. 10:23
 17/20 anonim ***** válasza:
a tenyérbemászó stílusodra gondoltam
2015. aug. 7. 10:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Na, akkor a te stílusodról ne is beszéljünk... Kezdve a nőgyűlöleteddel, és azzal, hogy nem tűnik fel: többen is kioktattak téged, nemcsak én.
2015. aug. 7. 10:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Hű, de elment OFF-ba...

Kérdező!

Kezdésnek: NEM mindegy hogy hova akarsz költözni!

A mostani elszállt pesti albérlet árak mellett (egy lepukkant garzon is 75-től kezdődik) nehezen jönnél ki ennyiből, pedig nem is olyan rossz kezdő fizu ez.

Máshol viszont akár egészen lazán is eléldegélhetsz.

Vidéki megyeszékhely: 2 szobás felújított téglalakás frekventált helyen havi 55 + rezsi. Rezsi télen 25 (direkt telefon és internet nélkül írom, mert neked az más összeg), nyáron 15.

A maradékból ki kellene jönnöd szépen.

2015. aug. 7. 14:33
 20/20 anonim válasza:
Kérdező, mit dolgozol? Mert ez nem rossz fizetés, persze Pesten, ahol enyni az albérlet, ott ez simán elmegy. De vidéken 3 ból 2 ember nem keres ennyit sehol.
2015. aug. 9. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!