Diószeghy Sámuel utcában olcsó (30000 Ft,60 nm) albérlet? Jónak tűnik, de gyanús az ára.
Sziasztok, holnapután megyünk föl Pestre, mert albérletet nézünk egy barátommal augusztustól. Van egy lakás amelyiknek beszéltem már a tulajával. Diószeghy Sámuel utcában van, a 8. kerületben. Azt mondja, kaució nincs, és egy 60 nm-es lakás, mindennel együtt 30000/hónap. A netben mondjuk nem vagyok biztos, mikor rákérdeztem azt válaszolta, hogy az meg micsoda. Gondolom hülyéskedett, majd rákérdezek élőben.
A kérdésem, hogy nektek nem gyanús ez? Miért lehet ilyen olcsó? Netán az nem olyan menő környék, vagy mi?
Mert több maffiacsalád lakik abban az utcában.
A lakókat kérdezgessétek meg, hogy rendes-e az a ház, ahova mentek, de még így is kijut nektek majd az éjszakai razziázásokból, szirénázásból.
"A netben mondjuk nem vagyok biztos, mikor rákérdeztem azt válaszolta, hogy az meg micsoda. Gondolom hülyéskedett..."
Nem hülyéskedett, és még ő volt a legintelligensebb az utcában!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!