Pesten tudnátok mondani olyan környéket, ahol az albiárak nem vészesek, ugyanakkor rettegnie sem kell az embernek?
Figyelt kérdés
Jövőre egyetemista leszek,és már most el akarom kezdeni nézegetni a lehetőségeket. Néztem a VIII-ban, de többnyire abszolút tragikus, Kőbánya sem sokkal jobb. A lényeg, hogy ne legyen annyi cigó, és este is relativ biztonsággal haza tudjak érni, ha úgy van.2015. jún. 28. 13:57
1/9 anonim válasza:
11 ker. Bár nekem a fele ismerősi köröm valami cigányok lakta környéken lakik, aztán semmi bajuk nem volt még :D
2/9 anonim válasza:
Most hiaba nezed. Az arak addigra akar meg is duplazodhatnak, a kornyekek atalakulhatnak. Arrol nem is beszelve, hogy korantsem biztos, hogy felvesznek. Ha fel is vesznek, olyan alberleted lesz, amit meg tudsz fizetni, lehetoleg minel kozelebb az egyetemhez.
3/9 A kérdező kommentje:
486 pontom lesz, biztos, hogy felvesznek. :) És nem akkor akarom nézni, hanem most, ha elég jót találok, akkor inkább kifizetem az augusztusi bérletit is, még ha nem is feltétlenül tervezek beköltözni. :) v, vi-ről mi a véleményetek?
2015. jún. 28. 15:47
4/9 A kérdező kommentje:
Illetve inkább laknék kicsit távolabb az egyetemtől, minthogy állandóan fosnom kelljen laptoptáskával, vagy attól, hogy kipakolnak.
2015. jún. 28. 15:48
5/9 anonim válasza:
Nem mindegy melyik egyetemre mész. Azért én Budát ajánlanám inkább. Ezek szerint nem jövőre mész, hanem idén szeptembertől :-) Mennyi nálad a nem vészes ár? Mert z se mindegy.
6/9 A kérdező kommentje:
Mea culpa, tényleg. Szörnyen fáradt vagyok, azt sem tudom már, mit írok :D
60 k/fő nagyjából a keret teteje, de az 50 k/fő lenne a legjobb, ugye több különnyíló szobásat szeretnék (nem baj, ha kicsi), és így nem teljesen egyedül bérelni (mérettől függően rajtam kívül 1 vagy 2 fő)
2015. jún. 28. 19:28
7/9 anonim válasza:
BME, corvinus, bgf, stb ezekhez az úton többször megtámadhatnak. Engem is a körúton megtámadott egy cigány egy késsel hogy adjak neki egy ezrest vagy megbök...
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként SOTE, de igazából ameddig a közlekedés nem rossz, nem kell, hogy a közvetlen közelében legyek az egyetemnek
2015. jún. 28. 19:31
9/9 anonim válasza:
14.ker.,Zuglo,/ Ors, Pillango u., Stadionok/
16.ker Matyasfold, zoldovezet /picit kint van, de jo konyek/
13. ker., Mexikoi uti Metro mellet, Gyongyosi u. Metro mellett,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!