Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nincs hová mennünk! Van-e...

Nincs hová mennünk! Van-e megoldás?

Figyelt kérdés
Hosszú évekig éltünk egy kis lakásban, de a nagyszüleim úgy döntöttek, eladják a lakást. Anyukámnak nincs munkahelye, egészsége sem a legjobb, ezért fizikai munkát nem tud vállalni. Én még tanulok, de amúgy sem adnának nekem munkát, hiszen nincs végzettségem és nem vagyok nagykorú.( Több helyen próbálkoztam már.) Pénzünk sajnos nincs, így is éppen hogy megéltünk. Július közepén ki kell költöznünk, de nincs hova. Valaki tud valami megoldást?
2015. jún. 23. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt a szüleidnek kellene a szüleivel-neked nagyszülők-tisztába tenni, és az okokat keresni, mi okozta, hogy elkel adni a lakást...Ez a megoldás-ötlet!
2015. jún. 23. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:
A gyámhivatalnál kell èrdeklődni, mert azt nem szokás engedni, hogy csak úgy kivágják az utcára a gyereket.
2015. jún. 23. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!