Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki tud ilyen árakat megfizetni?

Ki tud ilyen árakat megfizetni?

Figyelt kérdés

[link]

hát egy teljes fizetést elvisz... ezeket ki tudja megfizetni? (oké, értem hogy elit környék, de akkoris)

2015. máj. 23. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

A te fizetesedet elviszi. Az enyemet pl. nem mindegyik vinne el. Ha valaki pl. ceg nevere veszi ki es elszamolja koltsegkent, megint teljesen mas a helyzet. Netalan kulfoldi, es zoldovezetben akar lakni, az otthoni arak toredekeert.

Ne legy foldhozragadt, a 'minimalber es majd csusztatunk boritekot zsebbe' nem az elet csucsa.

2015. máj. 24. 00:00
 2/10 A kérdező kommentje:

nem...

fejlesztő vagyok, 200000-at keresek. Mondjuk találok valamit, marad havi 60000-rem. Napra átszámitva van 2000 ft-om.

Neeem, nem az élet csúcsa...

2015. máj. 24. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Van, aki jóval többet keres, mint Te... Nem úgy értem, hogy 2-3-szor ennyit... Főnök jólmenő multinál, népszerű magánfogorvos, programozókról is hallottam már milliós fizetésekkel (persze tizedannyiért is vannak, ez ilyen)... Én sem forgok ilyen körökben, de létezik ilyen.
2015. máj. 24. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Kiveszik ne félj. Külföldiek, gazdagabbak, diákok (nem azért mert gazdagok, hanem mert hatan fognak benne élni). Mindenki áramlik a fővárosba, folyamatosan emelkednek az árak.

De így is gondolj bele, mire jön be az ára a lakásnak. 15 év kb., pár évente meg úgyis kell rá költeni, tehát ez a 15 év sem biztos. Meg azzal is számolj, hogy egyedül senki sem fog kivenni egy 3 szobás lakást. 2-3 fizuból meg már nem OLYAN NAGYON vészes.

2015. máj. 24. 00:37
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

bezony... mi a rákért neked 2 és fél 3 4 szobás lakás egyedül?

szedj fel egy gazdag csajt és akkor már csak a fele

(amúgy rezsit nem a kiadó fizeti)

2015. máj. 24. 01:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mitől 'elit' amúgy ez a környék?
2015. máj. 24. 02:00
 7/10 anonim ***** válasza:
a gazdagok
2015. máj. 24. 06:46
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Az egyik exem egy nemzetközi bankcsoport itthoni ssc központjában dolgozott. Mesélte, hogy jött az új főnök Az USA-ból és a cég havi 700 000 forintot határozott meg az lakásbérlés keretéül. Abból már kijön itt kettő is :D
2015. máj. 24. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki vállalkozó, saját cége van, akkor simán megteheti, akár a saját cége számlájára is, tekintve hogy több milliós, vagy 10 milliós havi bevételek is lehetnek.
2015. máj. 24. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm 2500 euróért adja ki a házát. ÉS azt is kiveszik. Na és?
2015. máj. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!