Csak szerintem tünik úgy, hogy egy férfi és egy nő, jobban elvan egy albérletben, mint két férfi?
Itt most arra gondolok, amikor két fiatal összedobja a dolgokat és albérletbe megy.
Egyrészt a nők egy része "nem mind" higinekisabb, másrészt jobban elviselném itt, ha a csaj pasit hozna fel, mint a pasi csajt. Nem azért mert örülnék a pasinak vagy valami, hanem ellenkező esetben lehet rosszul érezném magam néha.
Itt most tegyük azt félre, hogy "jajj biztos megdugni akarod", mert erről szó sincs. Csak az a lényeg, hogy szerintem egy férfi meg egy nő, jobban kijön együtt egy albérletben mint két férfi, részben azért is, mert két férfi dupla akarat ~ két dudás nem fér meg egy csárdában.
Meg nekem az a kép van a szemem előtt, hogy hazajön a srác, leveszi a zokniját ledobja a földre, lefekszika kanapéra bekapcsolja a TV-t a pizzával és ott büzölög.
Tudom lehet beteges dolog de ez van.
Szerintetek?
Itt most a 24+/- pár év kombóra gondolok amikor kell egy albérlet, de egyedül nem megy.
nem, egyszerűen az az oka, hogy van egy csaj, akivel eljátszottuk azt, hogy ő szed fel több fiút vagy én több csajt, és hát érthetően ő nyert.
Én 2 csajjal tudtam volna felszedni, amit ő elfogadott, míg ő 2 mondat után szerzett egy "fraget". Na most ha 2 mondat alatt már így behülyít egy pasit akkor meddig tartana felvinni ha akarná?
ÉS szokta akarni, mert van hogy látom idegen pasival.
Most az hogy neked ez fáj...
nem értelek, sose volt nőhiányom, úgyhogy nem értem mit kéne fejlesztenem :)
csupán ha teszem azt, ma felhozok valakit, holnap meg egy srác egy nőt, akkor független hogy "most volt a kaland szinte" ugyanúgy rosszul esik, mert aznap nem volt kaland :)
de mindegy, mond csak a magadét ha akarod, szerintem ennek nem sok köze van a témához :) A nőknek nem kihívás megszerezni egy pasit - sokszor. Vagyis egy bizonyos pasit lehet, de ha kalandot keresnek, akkor nem nehéz :) És ezt onnan tudom, mivel az a csaj akit az előbb említettem sürün jön velem bulizni.
"Az egész kérdésnek annyi a lényege, hogy én szívesebben laknék együtt egy lánnyal."
Jó, de akkor meg mi a tökömnek írod ki a "kérdést
"? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!