8000 ft-os előre befizetett ingatlanközvetítődij után adnak csak ki kiado lakás címeket. Van tapasztalata vkinek?
Keress másik közvetítőt. Mindig az eladó vagy a bérbeadó fizeti az ingatlanközvetítő jutalékát.
Aki lakást vagy albérletet keres, annak nem kell fizetni.
Ezzel én is tisztában vagyok.Ezek az irodák olcsó bérleményeket kínálnak,ezért kecsegtető befizetni a pénzt.
Valaki befizette már,tényleg talált lakást?
Jo lenne ha valaki megosztaná a valós tapasztalatát az ilyen irodákkal kapcsolatban.
Azt tudom,h hosszu évek ota működnek ilyen jellegű irodák.
Nehogy fizess! Az olcsó hirdetések kamu hirdetések, nem létező, vagy létező de már rég valós áron kiadott ingatlanok képeivel.
Ezek közönséges csalók, akik benyelik a pénzedet, kapsz pár kontaktot, ahol nem lesz kiadó lakás. Meg majd ajánlgatnak neked drágán egyéb kiadó lakásokat.
Ha kevesebb a pénzed, keress olyan helyen ahol olcsóbb (akár a cigók miatt, akár mert messzebb van).
8-as vagyok: a közvetítők a kiadókról is lehúz 1 havi bérleti díjat.
Sőt baráti körömben történt most (tegnapelőtti történet): egy barátomat aki lakását szeretné kiadni két ingatlan közvetítő is megkereste, de elhajtotta őket, majd ezek lelopták a képeket és szöveget a hirdetéséből és elkezdték hirdetni mindenféle megegyezés és engedély nélkül, még saját vízjeles logót is nyomtak rá! Nem voltak hajlandóak elmondani, hogy mégis mi alapján teszik ezt. A válasz annyi volt, hogy: SZAKMAI TITOK :D
Az adatokkal való visszaélés és ennek jogi és anyagi következményeinek kilátásba helyezése után eltávolították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!