Budapesten albérlet diákoknak? Mire figyeljünk? Sos!
Ha minden jól megy felvesznek pestre fősulira, a barátom már fent tanul, de feljárós. Szeretnénk összeköltözni és kivenni egy albérletet ketten, de nem igazán értünk hozzá. Először is melyik időszakban érdemes már felköltözni? Melyikek a jobb kerületek, amik nem horribilisan drágák? Mennyi lehet egy egy-két szobás albérlet, mondjuk gépesített, rezsivel együtt? Mire figyeljünk ha nézelődünk?
Nagyon megköszönöm, aki tud segíteni!!
1. ÍRJATOK SZERZŐDÉST ÉS A TE ÜGYVÉDED IS NÉZZE ÁT!!!
2. Alaposan nézd meg a lakást,a házat és a környéket!
3. Minél korábban költözz,au utolsó suli előtti 1-2 hónapban gyilkolászás van a jobb helyekért! Voltam olyan helyen lakást nézni ahol licitálás (!!!)kezdődött,hogy ki kapja meg! A 80-as albi felment 140!-re!
4. A bútort/gépeket kipróbálni!
5. Lehetőleg a budai oldalra költözz!
6. Árak??? 60-csillagos ég!!! + REZSI!!!
" Lehetőleg a budai oldalra költözz!"
Pláne ha sokat akarsz költeni albérletre! ;-)
(pesten többnyire olcsobb ugyanis)
Kérdező: mi pl 45-ert berlunk 42 negyzetmeteres (1,5 szoba) lakást pesten a párommal kettesben. Plusz rezsi persze. kb 70-75 ezer korul van rezsivel együtt.
Mindig elcsodálkozok milyen árak röpködnek itt... örülök, hogy nem kell annyit fizetnünk és így van esély sajátra gyűjteni.
" Árak??? 60-csillagos ég!!! +
REZSI!!!"
Mint irtam 45ért is lehet, de nem vagyok róla meggyőzödve hogy ennél nincs olcsóbb is esetleg valahol.
Persze belvárosra igaz lehet amit irtál de azt gondolom, hogy akinek fontos az ár az törődjön bele, hogy iskolába vagy munkába 40-70 percet utaznia kell.
Én pesten nőttem fel város szélén és már gimibe háromnegyed órát utaztam Budapesten belül. Szóval nekem albérlet is természetes volt, hogy nem belváros. Külvárost jobban szeretem és még olcsóbb is.
Oké ez is igaz:)
Abban még tudnátok segíteni, hogy melyik kerületek a lakhatóak? Mivel nem vagyok pesti nem igazán tudom mik a rossz környékek vagy jók, ill. megfizethetőek. Egyedül a 8.-ról hallottam rosszakat, meg, hogy a budai oldal nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!