Mi a teendő, ha albérletben lakom és nincs bejelentett lakcímem?
Figyelt kérdés
Jelenleg albérletben élek, nincs bejelentett lakcímem és nincs senki ismerősöm aki bejelentene magához. Magyarországon így semmit nem tudok intézni, van erre az esetre valami lehetőség az emberekenk ?2015. ápr. 8. 06:31
11/14 anonim válasza:
Kérdezd meg a tulajt, miért nem enged bejelentkezni (én is most olvastam, hogy elég a szerződés hozzá)?
12/14 anonim válasza:
#9 akkor te is rosszul tudod, meg a rendőr is :) a lakcímkártya semmiféle jogalapot nem ad a lakásba belépésre, mint ahogy annak hiánya sem teszi lehetővé a lakó kizárását. Attól, hogy valakinek téves lakcím van bejegyezve, történetesen a te ingatlanod címe, az legyen az ő baja, neked nem jelent hátrányt, attól nem lesz megint a lakásban bent a volt lakó. Szöszmötöljenek csak a fiktiválással, mi bajod van belőle?
14/14 anonim válasza:
Miquel, gondolom határon túli magyar állampolgár az illető, cseszheti azt ha bejelentkezik a szüleihez. Én is ilyen cipőben járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!