Kérhetek albérlet bércsökkentést a tulajtól?
Figyelt kérdés
Most a napokban történt egy késelés itt a házunk előtt és arra gondoltam, hogy oké, hogy ez egy ilyen kerület, de ez egy nagyon fontos tényező, hogy biztonságban érezzem magamat, és az ára a kecónak ilyenor ezt is tükröznie kellene. Vagy tévedek?2015. ápr. 6. 13:37
2/9 anonim válasza:
Utólag úgy gondolom felesleges.Ha te ki is sétálnál az albérletből,találna mást helyetted,nem hiszem hogy megrémülne.Mikor aláírtad a szerződést,beleegyeztél az árba.Késelés meg bárhol megtörténhet,jó környéken is.
3/9 anonim válasza:
Nem. Sőt, örülj ha nem emel. Mindenhol folyamatosan emelkednek az albérlet árak.
4/9 anonim válasza:
Szerintem fölösleges,úgy se megy bele.
5/9 anonim válasza:
Kérhetsz, csak ő meg megteheti, hogy nem foglalkozik vele, vagy felmondja a szerződést, gondolván, hogy rövid időn belül úgyis elmész.
Kérni mindent lehet, más téma, hogy kapsz-e :)
6/9 anonim válasza:
persze kérhetsz csak nem kapsz max még emel kicsit
7/9 anonim válasza:
Ha te tudtában vagy hogy "ilyen kerület" akkor ez van, ilyen indokkal senki nem fog neked árat csökkenteni. Kérni persze lehet bármit.
8/9 anonim válasza:
El tudom képzelni milyen arcot vágnál, ha a tulaj tavasszal odamenne hozzád, hogy "aranyoskám, az utcán kivirágzott az aranyvessző, és szép üde környezetben vagy, és ugye a kecó bérleti díjának ezt is tükröznie kell, úgyhogy megemelem a bérleti díjat, oké?
9/9 kiad-lak válasza:
Igen, kérhetsz.
Van-e értelme? Nincs.
Megkapod a szerződött szolgáltatást.
Említett esemény nem értékcsökkentő tényező. Ilyesmi bárhol, bármikor történhet.
Ma olyan a kereslet, ha felmondanál tízezerrel drágábban is ki tudnák adni a kecót.
Azt meg neked kellett előzetesen felmérni milyen pedigréjű kornyéken óhajtasz lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!