Albérlőnek a szoba megnézésekor találkoznia kell a lakótárssal?
Van egy két szobás lakásom, megürül az egyik szobája, keresnék rá albérlőt. Az a gond, hogy a leendő lakótárs elég sokat dolgozik, nem mindig van otthon, így elég ritkán tudom úgy megmutatni a szobát, hogy az érdeklődő találkozzon a másik emberrel (őt egyébként nem zavarja, bárki veszi ki).
Szerintetek ez nagyon gáz így, inkább valahogy egyeztessem, hogy mindenkinek jó legyen a találkozó? Mert nem szeretném sokáig húzni és mivel elég gyorsan mennek az albérletek, jó esetben kiadhatnám 1-2 hét alatt...
Nem KELL, te vagy a tulaj. Ő egy szobát bérel, semmi köze a másikhoz.
A gyakorlatban viszont nagyon jó lenne, ha látnák egymást, mert ha nagyon unszimpatikusak egymásnak, abból csak gond lesz.
Persze, szerintem is célszerű, csak most nincs sok időm Budapesten (vidéken élek) és a múltkor, mikor albérlőt kerestem, épp amiatt húzódott nagyon sokat, hogy a másik lakó túlórázott/nyaralt/akármizett és nagyon nehéz volt az egyeztetés, ami egy hét alatt meglehetett volna, valami 3 hét volt...Tudom, hogy nem ideális így, de az időm nekem is pénz. :(
Köszönöm a válaszokat!
Ha nem érdekli őt, hát akkor add ki annak akinek akarod. Én is laktam úgy, hogy először azt se tudtam kikkel lakok, nem volt idő összeismerkedni sem, meg később is ritkán találkoztunk, mert mindenki dolgozott, tanult.
Engem lehet érdekelne ki lakik majd mellettem, de alapvetően valami utolsó cigánynak senki nem adja ki a lakást, és amúgy is lakva ismerni meg az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!