Szegeden milyen az Öthalmi koli?
Úgy hallottam, van külön tusoló, wc, konyha, de kint van az isten háta mögött.. Nekem újszegedre kell naponta átjárnom.. a tömegközlekedés innen nagyon rossz?
Valamint ezek a koli szobák pontosan hogy vannak? Milyen az ottani élet, mennyibe kerül, stb
Igazából ezen kívül még albérleteket nézek, nem tudom melyik érné meg jobban..:/ (pénz, távolság, környezet stb szempontjából)
Szia!
Igen, jól hallottad! A koli úgy néz ki, hogy vannak 3 és 6 fős lakások. A 3 fősben egy szobában vagytok, míg a 6 fősben van 3-as, 2-es és 1-es szoba, és minden lakásnak saját fürdőszobája van és konyhája. (:
"Isten háta mögött"... Tény, de valamit valamiért. Én inkább kelek előbb s csak maximum 5 emberrel kell osztoznom egy fürdőn, mint egy egész szinttel, s idén nem is 5 emberrel, hanem a barátaimmal osztozom rajta..bőven megéri. (:
Én 2 éve járok ki innen Újszegedre. Ha 8-ra kell mennem, akkor fél 7-kor kelek s kényelmesen elkészülök s beérek. De, ha szívesebben aludnál 7:45-ig akkor ott a Móra, vagy a Hermann koli Újszegeden.
A koli egységesen államisoknak 9320Ft volt tavaly. Van külön kocsmánk egy másik épületben. Öthalmi, ha kell csendes, a legzöldebb koli Szegeden, de ha kell akkor a kocsmában mindig találsz egy befogadó társaságot! Két hetente vannak bulik szervezve(Mr és Ms Öthalom, Mikulás, Farsang, Karácsony, Öthalmi napok etc.).
Ami talán most még bánthatja az ember szemét,az-az, hogy mögöttünk épül az ELI lézerkutatóközpont, s az út s a járda szét van kapva..de remélhetőleg ezzel végeznek mire kezdődik az új szemeszter, s akkor már lesz szép új járdánk (ami, nem mellesleg megkönnyebbíti a közlekedésünk az Auchanhoz, ami pár percnyire van tőlünk)!
Remélem segítettem! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!