Tartózkodási hely bejelentése?
Figyelt kérdés
Most költöztem albérletbe, de a tartózkodási helyem elintézése nagyon nyögvenyelős. A főnököm nem szívesen enged el a munkából, hogy elintézhessem. Ha nem teszem meg származhat belőle bajom?2015. márc. 7. 15:56
1/5 anonim válasza:
Én nem voltam mindegyik albérletbe bejelentkezve. Nem volt belőle semmi bajom.
2/5 anonim válasza:
Bajod nem lesz, de ha a saját háziorvosod messze van, az albérlet körzetije nem fog fogadni.
3/5 anonim válasza:
Az orvos mindenhol fogad, függetlenül attól, hol laksz. És háziorvosod is bárhol lehet.
Tehát ha Debrecenben van a hivatalos címed, és Pestre költözöl, akkor bemész egy pesti orvoshoz, hogy mostantól ő legyen a háziorvosod. Aláírod, és át is kéri a kartonod. Tök mindegy, mi áll a lakcímkártyában.
De ez csak táppénznél fontos. Ellátni bárki ellát, ahhoz nem kell háziorvos.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hármas. Épp e miatt kérdeztem, mert jelenleg aktuális lenne, hogy nődokihoz menjek, és nem tudom fogadna -e így...
2015. márc. 9. 09:38
5/5 anonim válasza:
" És háziorvosod is bárhol lehet" abban az esetben, ha átveszi. Ha van már elég páciense, nem köteles, mert csak meghatározott TAJ kártya után kap "kártyapénzt". Csak a pontosítás miatt....Sürgős esetben el kell hogy lássa bárki, de csak addig, utána nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!