Másfélszobás lakásban tulajdonos és bérlő együtt, működhet?
Panelházban van egy másfélszobás lakásom, mivel egyedül élek az egyik szoba teljesen üres ami költségek szempontjából nem az igazi. Na most mit lehet tenni?
Egyszobás lakásba költözés. Barátnő szerzés aki hozzám költözik. Szoba kiadása.
Az első megoldás macerás és költséges az illetékfizetés miatt. A második sok idő és vagy működik vagy nem, eddig nem volt senkim és jól megvagyok egyedül.
A szoba kiadása picit furcsa úgy hogy én is ott laknék, a fürdő és a konyha ugye közös lenne, a szobák kulcsra zárhatók. Csakis nő jöhetne szóba, mert egy azonos nemű lakótárs nagyon hülyén nézne ki, nem ő, hanem a helyzet.
Nem fura, ha úgy érzed, add ki nyugodtan.
Mi is 1,5 szobás lakásban laktunk. Én nő vagyok, egy srácé volt a lakás, mindketten egyetemisták voltunk. Vagy két hónapig kerestem lakást, nagyon nehezen akart összejönni, ezért örültem a lehetőségnek. A srác rendes volt, jól kijöttünk. Mindketten egyetemisták voltunk. Nem volt köztünk semmi. Ő első éves volt, én harmadéves. Bárkihez azért nem költöztem volna be, de nem mindig lehet válogatni. Nem volt semmi gond. (Előtte 3 lánnyal éltem koliban, lányokból elegem is lett akkor.)
Persze olyan is van, nem egyről tudok, ahol 3 srác lakik együtt, tehát abban sincsen különös.
(3-as voltam)
" eddig nem volt senkim és jól megvagyok egyedül. "
Ez kicsit problémás,főleg 1 albérlő esetén.
Erre mondják,hogy más a mák más a tészta és megint más a mákos tészta.
Egy barátnőt haza zavarsz ha úgy alakul,a testvért ne vegyük ide.
Az albérlő pedig egy vad idegen ember akivel szerződést kötsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!