Meleg pár fog találni albérletet Budapesten? Elmondjuk, ha igen mikor?
" Vállalni valamit vagy folyamatosan előtérbe helyezni nem ugyan az. "
éppen ellenkezőleg. vállani annyit tesz, hogy nem hazudozni, kamuzni, szégyenleni.
Köszönöm a válaszokat, szerencsénk lesz úgy tűnik. Egy ismerősöm kiköltözik külföldre, felszabadul az albérlete és beajánlott minket. De saját megérzésre, meg a válaszok alapján sem fogjuk megkockáztatni, hogy elrontjuk a protekciót azzal, hogy elmondjuk.
Viszont muszáj reagálnom arra a válaszra, ami az előtérbe helyezésről szólt. Azzal, hogy te azt mondod, ő itt a barátnőm Anna, kijelentetted, hogy heteró vagy, ha én azt mondom, ő itt a barátom (=párom ebben az esetben) Balázs az már előtérbe helyezés, reklámozás ugye? Abban maximálisan igazad van, hogy a melegségem csak egy egészen pici része annak, aki vagyok, sosem helyezem előtérbe, csak néhány ember csinál nagy ügyet belőle. (Csak általánosan, nem a közvetlen környezetemben, ahol csak a barátok, család tudja).
Én nem gondolom "reklámozásnak"
Azt hiszem, a ti résztekről teljesen normális igény, hogy a olyan emberrel akarjatok üzletet kötni, aki nek nincsenek negatív előítéletei veletek szemben.
Inkább indítsunk tiszta lapokkal, ha valami nem tetszik, akkor az az elején derüljön ki. Szerintem tök felesleges azért titkolódzni, hogy kiszolgáld más emberek szűklátókörűségét. Különösen úgy, hogy van választási lehetőséged máshova menni. Hagy lásson egy kis ilyet is, szokja meg, hogy bizony ilyen is van.
Egy élettársi viszony sokkal mélyebb mint egy baráti, és ez szerintem jó refernecia-vagyis nem fog az egyikőtök két hónap után leléépi mert összeköltözik a csajával.
Ezen kívül valszeg két szingli sokkal nagyobb disznóólat csinál valahol mint egy pár, mert egy közös otthonban már ritkábbak az iszunk-hányunk-belefekszünk típusú összejövetelek. Én mint tulaj jobban örülnék egy párnak-nemtől függetlenül.
Ezen kívül a végén úgyis az emberi szimpátia a döntő, ha rendes embernek tűntök, akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!