Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Meleg pár fog találni albérlet...

Meleg pár fog találni albérletet Budapesten? Elmondjuk, ha igen mikor?

Figyelt kérdés
Garzonra van pénzünk, (max. 75 ezer + rezsi) úgyhogy még ha nem is mondjuk el a tulajnak, azért elég egyértelmű lesz. Meg azért úgy korrekt, ha elmondja az ember, nem? Nyilván nem telefonon, hanem személyes megtekintés során, ha amúgy szimpatikusak lennénk. Gondolom tudjátok milyen magas a kereslet most a kínálathoz képest budapesti albérletekből, ki adná ki nekünk a lakását, ha van 10 másik, hetero pár, aki kivenné?

2015. febr. 20. 14:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%

A lányok kitétel azért szokott lenni, mert az az elterjedt (nem feltétlenül helytálló) nézet, hogy a lányok rendesebbek, tehát kevésbé amortizálják le a lakást.

A tulajnak tényleg semmi köze hozzá, sőt, kifejezetten furcsán venné ki magát, ha ilyenekről kezdenétek el beszélni. Két lakást is kiadunk, de ha valaki kényszeresen beavatott volna a magánéletébe (hetero, meleg, tökmindegy), én biztos nem őt választom, mert egyszerűen furcsának tartanám és félnék, hogy a későbbiekben mivel fog még traktálni.

2015. febr. 20. 17:00
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
35 leszbikus? Huhú, az k**vasok egy szobában egyszerre :)
2015. febr. 20. 17:24
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Zoos: "35 leszbikus? Huhú, az k**vasok egy szobában egyszerre :)"

LOL :) Sok, de nem elég! ;)

2015. febr. 20. 20:08
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Jaja, ahogy írják, semmi extra nincs abban, hogy 2 srác költözik egy lakásba, nem kell a tulaj orrára kötni a magánéletet.
2015. febr. 21. 11:33
 15/24 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem pedig az őszinteség a legfontosabb. Ha a környezeted előtt felvállalod a melegséged, vállald a tulajdonos előtt is, ha emiatt eláll az üzlettől, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Titkolózni persze lehet, ebből senki nem fog rájönni, hogy melegek vagytok.
2015. febr. 21. 12:38
 16/24 ftf1983 válasza:
Elég sok meleg pár él közös albérletben és lehet van olyan tulaj, aki van, annyira hülye, hogy emiatt ne adja ki a lakást.
2015. febr. 21. 21:25
 17/24 Béla211 ***** válasza:
Szerintem nem kell mondanotok semmit odamentek ketten,hogy ti szeretnétek kibérelni.Legfeljebb én csak akkor mondanám el ,ha rákérdezne ,hogy ne hazudjak de amúgy nem.
2015. febr. 21. 23:02
 18/24 Toti30 válasza:

Kedves kérdező!

Az is lehet, hogy van olyan főbérlő aki pont preferálna egy meleg párt a jelentkezők között. Az is járható útnak tűnik nekem, hogy feladtok egy hirdetést, melyben nyíltan, meleg párként kerestek garzont. Így azok a főbérlők kereshetnek meg, akinek ez szimpatikus. Vannak olyan empatikus emberek, akik mondjuk családi érintettségük révén tudhatják, hogy nehezebb helyzetben lehettek a mindennapokban, így mondjuk alkalmuk nyílik a segítségnyújtásra. Ki tudja, egy próbát megérhet.

Sok sikert a közös kuckó megtalálásához!

2015. febr. 22. 13:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Azt kell mondani, hogy ketten laknátok, feleztek majd minden költséget.

Én is laktam együtt haverokkal, ha nem kérkedtek a melegséggel, nem szabad gyanúsnak lennie.

Azért szoktak "csak lányok" hirdetést feladni, mert azt hiszik a lányok többet takarítanak.

A diákot meg azért szeretik, mert könnyű kitenni, nincs gyereke, általában nincs állata sem, és 99% hogy nem cigány.

Két dolgozó fiatal ellen nem szokott kifogás lenni.

2015. febr. 23. 01:28
 20/24 anonim ***** válasza:

"Szerintem pedig az őszinteség a legfontosabb. Ha a környezeted előtt felvállalod a melegséged, vállald a tulajdonos előtt is..."

Látod sokan emiatt a hozzáállás miatt nem szeretik a melegeket. Vállalni valamit vagy folyamatosan előtérbe helyezni nem ugyan az. Rengeteg élethelyzetben irreleváns az adott ember nemi identitása. És amíg a melegek egy része fontosnak érzi ezt előtérbe helyezni, hangoztatni addig a társadalom sem fogja ezt "természetesnek venni". Az átlag hetero sem úgy kezdi új albérletnél a bemutatkozást, hogy "Laci vagyok, ő a barátnőm Anna. És szex közben néha megver korbáccsal mert én úgy szeretem!". Azért ezt is furcsállnád nem?

Szerintem amíg a melegek nem kezelik ezt a dolgot "természetesnek" addig elég nehéz lesz ezt a többséggel is elfogadtatni. (persze általánosítok, tisztelet a kivételnek...)

2015. febr. 23. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!