Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Járna nekünk valami állami...

Járna nekünk valami állami segîtség?

Figyelt kérdés
Ukrajnából érkeztem a párommal ide,kecskemétre,jelenleg egy "albérletbe"vagyunk ha lehet îgy fogalmazni(de eleg rossz körülmények között) a párom munkatársaival eggyütt,4 alszunk egy szobába,és sajnos nincs pénzünk albérletet kivenni és fizetni,namost engemet ha minden igaz és rendben lefordîtódnak a papîrjaim felvesznek egy idősek otthonába szoc.gondozónak és ápolónak,és itt értesültem arról h lehet járna egy önkormányzati lakás nekünk,ami olcsóbb mint egy albérlet. Közölték h érdeklődjek utánna. De hol kell?Szerintetek tényleg lenne erre esély?
2015. febr. 17. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Még a magyar állampolgárnak sem JÁR önkormányzati lakás.

Viszont abba az önkormányzatba bemehetsz, ahova tartozol munkahelyileg. És szépen kérdezősködsz.

2015. febr. 17. 16:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Magyar állampolgár vagyok...és köszi a választ!
2015. febr. 17. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
" felvesznek egy idősek otthonába szoc.gondozónak és ápolónak " -ott, az otthonban érdeklődj,lehet hogy szolgálati lakásról van szó.
2015. febr. 17. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
természetesen együtt érzek veletek, de azt kell mondjam ez az ország nem az az ország amire számítottatok ... itt semmivel nem lesz jobb (legfeljebb még nem lőnek) ... van nekünk magunk is elég saját szerencsétlen sorsú emberünk
2015. febr. 17. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
(legfeljebb még nem lőnek -az elég nagy különbség!)
2015. febr. 17. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Gyerekesek előnyt élveznek az önkormányzati lakások pályázatánál.
2015. febr. 17. 17:13
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat...és az h nem lőnek bizony elég nagy különbség,meg az is h nem várod rettegve h a vőlegényed mikor kap behîvót,nem utolsó sorban az is nagy különbség h itt nem büdös magyaroznak le az ukránok,nem veszekednek rád azért, mert megszólaltál magyarul a buszon telefonálás közbe,nem csúfolnak ha véletlenül akcentussal mondasz egy szót ukránul....én ezeket mind átéltem,hidd el nagy különbség...remélem talpra állunk itt,csak nincs semmi segîtségünk,vsak ez az oldal és az internet...
2015. febr. 17. 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
az első lépés,ahol munkát kapnál:ott kérdezd meg, hogy mit mondanak. Ápoló nagyon kell, elképzelhető, hogy szolg. lakás/szoba is van hozzá.
2015. febr. 17. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy a gyerekesek előnyt élveznek, de minden önkormányzat már huzamosabb idejű helyi lakáshoz köti az önkormányzati lakás pályázhatóságát.

Szóval Kérdező: nem, nem jár semmi.

2015. febr. 17. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Esetleg a lakhatási támogatás nem jöhet szóba nálatok? Linkelem mik a feltételek. S irodákban akik azt propagálják, elintézik helyetted a papírmunkát, NE bízz! Járj utána magad, hidd el jobban jársz.

[link]

2015. febr. 17. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!