Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A lakást bérlők felhalmoztak...

A lakást bérlők felhalmoztak közüzemi tartozást, hogyan tudnám azt az ő nevükre íratni ha az én nevemen van minden, illetve, hogy tudnám ezt beszedni tőlük ha nem fizetnének?

Figyelt kérdés
Kb. 1,5m forintot sikerült az évek során felhalmozniuk, mik a lehetőségek azon kívül, hogy én nyelném le a tartozást?

2015. febr. 3. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Remek!
2015. febr. 5. 12:16
 12/13 anonim válasza:
64%

# 8/11 Időpont 02-05 00:51

Az is buta aki nálad albérlő. Ott már átfordult a dolog, már neked van pofátlanul sok jogod, a bérlő meg egy kiszolgáltatott szegény ember, aki felett zsarnokoskodsz. Neki is joga lenne a korrekt eljáráshoz. Azért gondolj bele, hogy neki az albérlet az OTTHONA. Rendes ember nem mászkál be más otthonába annak tudta és beleegyezése nélkül! Te már túlságosan biztosra akarsz menni, márpedig nincs üzlet kockázat nélkül. Ha ez nem tetszik, ne üzletelj, de az ilyen inkorrekt szerződésektől hányhatnékom van. Mindig úgy kell gondolkodni, hogy úgy bánj az emberekkel, ahogy te szeretnéd, hogy bánjanak veled. Különben nem vagy rendes ember. Ha felhalmozódtak tartozások, az a te hibád. Ha nekem volna albérlőm, havonta elszámolnék vele a csekkekkel. A mérőket pedig havonta ellenőrizném. Ha bármelyik nem tetszik neki, mehet máshová. Ha ennyit nem ért meg, akkor ő sem korrekt.

2015. aug. 9. 09:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Amit ez az István ír, az vagy nem valós, vagy ha igaz, akkor teljesen törvénytelen szerződéseket köt. A papír bármit elbír, bele lehet írni ilyen dolgokat, hogy minden jogomról lemondok, de egy bíróság előtt nem fogja megállni a helyét.
2019. márc. 7. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!