Milyen panelházban lakni?
A szomszédok lehetnek rendesek és kibírhatatlanok is. Minden zaj áthallatszik a szomszédoktól és tőled is a szomszédokhoz. Sokszor van vita a lépcsőházon belül, főleg, ha valakinek van kutyája a lakásban.
Meleg nyáron a felsőbb emeleten van, télen ott, ahol távfűtés van.
A 3 szobás lakásokban el lehet férni.
mi ketten remekül elférünk (60nm)
a szomszédnak még a horkolását is hallom.. :(
nálunk a lépcsőházban nincsenek balhék, normálisak a lakók.
nyáron, meleg napokon itt bent állandó 28-30 fok volt. éjjel is.
Zajos. Meleg. Frusztráló. Jó szomszéd kifogásának esélye kevés.
Ha tudsz zajban aludni; nem zavar, hogy mindenféle szag, amit a szomszéd csinál, azt te is érzed; ha nem zavar, hogy hallod, ha valaki 3 lakással odébb tüsszent egyet, magasak a közös költségek, elefántként dobognak a fejed felett, és ha kéred, hogy halkabbak legyenek, akkor te vagy a sátán, valaki úgyis a közös folyosón fog télen cigizni...
Szóval egy élmény! Akinek nagy adagban van otthon leszarom tablettája, annak elviselhető kategória.
Biztos én vagyok a világ legszerencsésebb embere, de már vagy 20 éve panellákó vagyok és azt vallom, hogy sokkal jobb, mint mondjuk egy családi ház.
Oké, megvan az a hátránya, hogy áthallatszik ha valaki nagyon hangos, de pl én lázadó tini korszakomban bömböltettem a rockot, és senki nem lincselt meg, ahogy én is elnézem hogy néha a szomszédnak vasárnap támad kedve barkácsolni. Szerintem együtt lehet ezekkel élni, nem olyan vészes, mert észre sem veszed, már meg is szoktad.
Vannak azonban előnyök is. A gyereked pl még ha egyedül is marad, minimum 10 felnőtt veszi körül ígyis úgy is, ha baj van kérhet segítséget. Ha kifogysz valamilyen alapanyagból karnyújtásnyira van a megoldás. Sokkal kisebb alapterületet kell tisztán- és karbantartani. Éjjel nem kell félned a baltás gyilkostól mert annyira sokan laknak körülötted, hogy minimális az esélye annak hogy pont téged kap el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!