Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szobát bérlők, hogyan oldjátok...

Szobát bérlők, hogyan oldjátok meg a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Szeretnék lakásba költözni, de nem hiszem hogy bírnám egyedül anyagilag, így szobát szeretnék csak bérelni.

Viszont nem szeretnék fültanúja lenni, ha a másiknak a párja ott tölti az éjszakát. Nem sima kellemetlenségről van szó, hanem ahogy ismerem magam, attól félek hogy komolyan kikészülnék idegileg (nem vicces a dolog, szóval vegyétek komolyan légyszi).

Milyen lehetőségeim vannak?

2015. febr. 1. 19:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves 10. válaszoló!

Felhívod a figyelmet, hogy a 8-as válasza jó válasz. Nekem viszont gyanús, hogy neked is és a 8-asnak is pontosan 29% a hasznos válaszok mértéke.

Ez nem egy gyakori érték ezen az oldalon, szóval elég gyanús, esetleg saját magadat véded?

Mellesleg, utánanéztem és van abban valami amit mondasz, de a helyzet az, hogy csak az kaphat lakhatási támogatást, aki a lakhelyétől olyan messze talál munkát, hogy minimum 6 órányi utazást vesz igénybe a tömegközlekedés naponta.

Ezen kívül legalább 3 hónapja be kell hogy legyen jelentve a munkaügyi központba.

Annyira azért mégsem csak papírkitöltésből áll a dolog.

2015. febr. 4. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
26%
Kikészülnél idegileg csak mert ott van lakótársad párja?
2015. febr. 4. 22:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Válasz a kérdezőnek:

Az alacsony hasznossági %-nak a fö oka az, hogy azok a nem számlaképes magánbérbeadók, aki pénzért adják az albérletet, piszkosul utálják az ingyenes konkurenciát és iparszerüen lepontozzák. Nem kell vele törödni.

Mivel magam is támogatottban lakom sok gyakorlati tanácsot is tudok adni.

Pl. én más felfogásból közelitem meg. Te azt irod, hogy 100 km túl kell lenni a munkahelynek, én azt mondom, hogy ha kilátásban van egy jó munkahely, akkor bejelentkezem egy olyan lakcimre, ami 100 km-en túl van és ott regisztráltatom magam munkanélküliként. Ha 25 év alatti vagy akkor nincs várakozázási idő, ha 25 év fölötti vagy akkor sem 3 hónap, henem 30 nap, mert lecsökkentették jauártól, de egy plusz papirral a 30 nap is 3-4 napra csökkenthető, tehát csak ennyit kell munkanélküliként ücsörögni.

ha felmész a kauciomentes honlapra és kérsz egy tájékoztatót a támogatásról az ott szereplő Emailcimről, akkor aznap megkapod.

ha megirod nekik, hogy Istvántól kaptad a cimüket, még én is kapok némi jutalékot utánad.

Mivel pénzedbe nem kerül, kipróbálnám a helyedben, mert nagyon megéri. Azt szoktam mondani, hogy ami ingyen van, az még a dupláját is megéri

2015. febr. 5. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!