Nagyvárad Tér és környékéről vélemények?
Full cigá*ykörnyék, nem rég, pár éve késelés történt nem messze onnan Gát utcában
a túl oldal az Orczy kert mögött dettó GETTÓ!
Pár utcával arrébb laknak ismerősömék, érdekes környék.
Metró környékén cigányok, csövesek, Üllőin este cigányok és prostik, bár azok nem bántanak. Ismerős szomszédjához egyszer próbáltak is betörni, meg a Gát utca környékéről elég sok rosszat hallani.
Kicsit olyan ez is mint a Nyócker, mindkettő helyen laknak ismerősök, akiknek még soha nem lett baja, én is régebben kb napi szinten mentem haza este közepén, vagy hajnalban az Üllőin, vagy Metróval a Nagyvárad tértől.
Orczy tér, Diószeghy, Gát u, ezek elég gettó helyek, a Tűzoltó utca és Üllői közti tömbök meg viszonylag vállalhatóak. Közvetlenül amit írsz épület sem feltétlenül para.
Hát, egyrészt egyetértek a többiekkel, én sem szívesen laknék a környéken, sokkal kellemesebb a 11 ker. valamelyik része, de ettől függetlenül nem is egy háborús övezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!