Emese.B. kérdése:
A nyolcker Jázmin utca milyen környék? Láttam erről régebbi kérdéseket, de nem tudom, azóta mennyit változott a helyzet. Most vennék ki ott albit. Légyszi segítsen, aki arrafelé lakik vagy lakott mostanában!
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok és egyedül költöznék, mert a párom külföldön marad, csak néha látogatna meg. Én is külföldről nézegetem a lakásokat, tehát nem tudok elsétálni arra, hogy felmérjem, mi a helyzet. Esetleg megkérhetem egy barátomat.2015. jan. 22. 08:39
1/2 anonim válasza:
Én jártam abba az utcába esti suliba, hazafele mindig jött értem a párom, mert nem engedte, hogy akár a metróig is egyedül menjek, mert féltett. Nem mondom, hogy rossz emberek laknak arrafelé, de eléggé lepukkant, igénytelen környék, az ember ösztönösen tart az olyanoktól, akik eltűrik azt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de időközben tárgytalanná vált a dolog. Volt egy rossz érzésem a környékkel kapcsolatban, meg olvasgattam és kérdezősködtem róla, és inkább offoltam. Nem akarok olyan lakásért fizetni, ahová félek hazamenni. Találtam valamit a 6. kerületben, jobb lesz az nekem :)
2015. jan. 23. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!