Garay utca (Keleti) milyen környék?
Albérletbe szeretnék költözni, és a Garay utcában találtam nagyon olcsón egy albérletet. Volt, aki azt mondta, hogy jó, és a képek alapján tetszik a lakás. Viszont néhányan azt mondták, hogy nem jó környék, és nem szívesen költöznének oda. Vidéken dolgozom, a közlekedéshez nagyon ideális lenne, viszont most kicsit elbizonytalanodtam.
33L
Ha a lakás jól zárató, nem földszinti, vagy ha az, akkor van rács az ablakokon, akkor oda költözhetsz.
A környék szerintem nem olyan gáz. Kicsit zajos, amúgy semmi különös. Betöréstől viszont mindenütt lehet Pesten tartani.
Ha megigényled az Europai Unios albérlettámogatást, akkor jobb környéken is lakhatsz és nem kell fizetned érte, mert az Euroai Unio fizeti.
Üsd be a Google keresobe, hogy 'kauciomentes' és kidobja neked a támogatás feltételeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!