Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire szamit draganak ez...

Mennyire szamit draganak ez az alberlet?

Figyelt kérdés

Budapest Veres Palne utcaban van, a Fovam terhez (Corvinushoz) kozelebb eso reszen.

50 ezer berleti dij 30 ezer rezsi ehhez kulon jon a villany.

2014. nov. 26. 09:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Ez kb 50 nm? Akkor átlagosnak számít. Ha ennél nagyobb, akkor nem rossz ár, ha ennél kisebb, akkor kicsit drága.
2014. nov. 26. 10:45
 2/11 kovpet ***** válasza:
100%

Azon a környéken ez szerintem olcsó, bár az állapot és a méret ezt nagyban befolyásolja.

Mi az, hogy a rezsihez jön még a villany? Minden más fix? Az viszont nem biztos, hogy jó. Vagy ez egy szoba? Annak akkor azért drága.

2014. nov. 26. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Mekkora?

Mi van a 30e rezsiben?

2014. nov. 26. 15:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Elnézést, pontatlan voltam.

37 négyzetméteres 1,5 szobás lakásról van szó. Csak én lakom benne. 30 ezer az a közös költség, ez fix. Benne van a gáz és a víz. Nyilván a villanyért kulön kell fizetni, ez egyéni. Ez jön még a 80 ezerhez pluszba. Igazándiból 3 hónapja itt lakom, csak a nagy kapkodásban még a suli előtt kellett az albérlet surgősen, annyira nem néztem szét, lecsaptam rögtön a legelső lehetőségre.

Az állapot... Szerintem elég tűrhető állapotban van maga a lakás, egyedul a redőnyök, nyílászárók stb. elavultak, ha erre gondolsz. Egyedul az ágy hiányzott, azt nekem kellett hoznom, ezt leszámítva elmondható, hogy bútorozott.

2014. nov. 26. 21:11
 5/11 kovpet ***** válasza:
Szerintem rendben van, nem hiszem, hogy találnál jelentősen olcsóbbat.
2014. nov. 26. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azért ez így drága, akkor kb 100e csak a lakás havonta.
2014. nov. 27. 08:55
 7/11 kovpet ***** válasza:
50%
80 az, plusz villany. Nekem 5 ezer alatti a villanyszámlán, nem hiszem, hogy a kérdezőnek 20 lenne. Nem hiszem, hogy a Belvárosban lenne ennél jelentősen olcsóbb albi.
2014. nov. 27. 09:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen én is úgy számoltam, hogy 80e+villany,de ehhez akkor hozzá jön a tv-telefon-internet és így már szerintem egy százas megvan, ami szerintem sok, de ha a kérdezőnek nem sok akkor jó.
2014. nov. 27. 11:05
 9/11 kovpet ***** válasza:

Ja, meg a tankolás, plusz ott nincs parkoló, tehát a garázsbérlés is :)

Lehet fokozni, de a lényeg, hogy a Belvárosban egy saját albit kap 50-ért. Ez szerintem nem sok. A város szélén nincs 40 alatt egy ilyen, hiába kicsi. Rezsi meg máshol is lenne.

2014. nov. 27. 11:16
 10/11 anonim ***** válasza:
23%
Nem, ez egyáltalán nem sok érte, sőt inkább még olcsónak számít. Pesten drágák a lakások, ez van. Mi 100 ezret fizetünk, plusz rezsi...
2014. nov. 28. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!