Mennyire szamit draganak ez az alberlet?
Budapest Veres Palne utcaban van, a Fovam terhez (Corvinushoz) kozelebb eso reszen.
50 ezer berleti dij 30 ezer rezsi ehhez kulon jon a villany.

Azon a környéken ez szerintem olcsó, bár az állapot és a méret ezt nagyban befolyásolja.
Mi az, hogy a rezsihez jön még a villany? Minden más fix? Az viszont nem biztos, hogy jó. Vagy ez egy szoba? Annak akkor azért drága.
Elnézést, pontatlan voltam.
37 négyzetméteres 1,5 szobás lakásról van szó. Csak én lakom benne. 30 ezer az a közös költség, ez fix. Benne van a gáz és a víz. Nyilván a villanyért kulön kell fizetni, ez egyéni. Ez jön még a 80 ezerhez pluszba. Igazándiból 3 hónapja itt lakom, csak a nagy kapkodásban még a suli előtt kellett az albérlet surgősen, annyira nem néztem szét, lecsaptam rögtön a legelső lehetőségre.
Az állapot... Szerintem elég tűrhető állapotban van maga a lakás, egyedul a redőnyök, nyílászárók stb. elavultak, ha erre gondolsz. Egyedul az ágy hiányzott, azt nekem kellett hoznom, ezt leszámítva elmondható, hogy bútorozott.

Ja, meg a tankolás, plusz ott nincs parkoló, tehát a garázsbérlés is :)
Lehet fokozni, de a lényeg, hogy a Belvárosban egy saját albit kap 50-ért. Ez szerintem nem sok. A város szélén nincs 40 alatt egy ilyen, hiába kicsi. Rezsi meg máshol is lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!