Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Padlószőnyegre lehet-e rakni...

Padlószőnyegre lehet-e rakni másik padlószőnyeget?

Figyelt kérdés
Párommal most költözünk új albérletbe, ahol le van ragasztva egy csúnya padlószőnyeg, de a tulaj nem akar megválni tőle. Ezért kitaláltuk barátnőmmel, hogy csak rá teszünk egy másik színűt padlószőnyeget. Szerintetek meg lehet oldani, hogy esztétikus legyen? És ha igen, hogy csináljuk?

2014. okt. 11. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én laktam szőnyegpadlós lakásban, egyszínű bordó filc volt. A saját (mű)perzsánkat raktuk rá, mi megszoktuk, más véleménye meg nem érdekelt. Megjegyzem, a filc új volt.

Ha Ti régire rakjátok az új szőnyeget, alatta ott maradhatnak még mikro szennyeződések. Nem baj? Az esztétikusságot meg Nektek kell eldönteni a meglévő szőnyeg alapján. Jó munkát!

2014. okt. 11. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem raknék,inkább vennék egy olcsóbb laminált padlót,(árban kb. ugyanúgy jöttök ki mint egy normális padlószőnyeggel,sőt,lehet még olcsóbb a laminált)és mivel padlószőnyegre raknátok,nem kell alátét fólia.Takarítani is könnyebb,és mutatósabb is.Arra pedig rakhattok bármilyen, bármekkora szőnyeget ami tetszik.
2014. okt. 12. 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is a régire lett rátéve az új padlószőnyeg.

Szerencsére nem hallgattam az ellenvéleményekre.

Sokkal magasabb a komfortérzés, puhább a lépés, csendesebb és melegebb.

Ha elmentek onnan, akkor meg feltekeritek és elvihetitek, vagy eladhatjátok.

2014. okt. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!