Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért a nők és az iskolás...

Miért a nők és az iskolás lányok vannak előnyben? Megijeszt. (bővebben)

Figyelt kérdés

Albérletet, kiadó szállást keresek magamnak az olx-en és a jófogáson, de folyton csak olyanokba ütközök, hogy csak lányoknak, csak nem dohányzó diáklányoknak, fiatal iskolás lányoknak. Mintha pedofilok és cukros bácsik adnák fel a hirdetéseket. Több hirdetéshez még képeket sem töltenek fel a bérbe adott helyekről csak kiírják, hogy olcsó és a többi.

Én nő vagyok, de ez nagyon megijeszt, hogy átfutottam már több oldalnyi hirdetést és egy olyannal sem találkoztam, amelynél ne lett volna kiírva az, hogy iskolás lányok előnyben, nők előnyben, szingli lányok előnyben, és a többi.

Eléggé megijeszt.

Ti mit gondoltok erről?

2014. szept. 6. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy nyugdíjas házaspártól béreltem lakást hét évig, amikor a fővárosban éltem. Korrektek, rendesek voltak végig, sosem volt köztünk konfliktus (havonta egyszer találkoztunk, amikor elvittem nekik a pénzt). Nekik is az volt a megrögződésük, hogy lányt/nőt akarnak, mert a fiúk állandóan buliznak, nem takarítanak, és tönkreteszik a lakást. Szóval nem kell megrémülni, és mindjárt a legrosszabbra gondolni. Manapság nem igazi albérletek vannak, nem szobát bérelsz, hanem különálló lakást, a tulajt csak elvétve látod.
2014. szept. 6. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy azért, mert mindenki cukros bácsi lenne :)

Egyszerűen egy nőtől, lánytól kevésbé tartanak, mint egy férfitól.

Főleg, ha olyan albérletről van szó, ahol a tulaj is ott lakik. Nyilván nagyobb biztonságban érezné magát egy nő, lány társaságában, mint egy férfiéban, aki nagy valószínűséggel fizikailag erősebb, jobban feltételezik róla, hogy hajlamos az agresszív viselkedésre.

2014. szept. 6. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Pedig a lanyok sokkal rosszabbak. Felhozzak a pasikat, minden heten mast. partikat szerveznek, csikkeket dobnak le az erkelybol, kopogos cipoben jarnak.
2014. szept. 6. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Professzionálisnak nem mondható az ilyen bérbeadó.

Vagy tényleg perverz az illető, de ennek van kisebb esélye. Inkább arról lehet szó, hogy csak olyannal szerződik, aki gyengébb nála. Ebből már tudod, hogy a vitás helyzeteket hogyan kívánja megoldani.

(Mellékszál: ha lenne "csak fiúknak" hirdetés, nyomban eljárás indulna nemi diszkrimináció miatt...)

2014. szept. 6. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:
80%

az eddigi főbérlőim mind abból indultak ki, hogy a lányok takarosak, kedvesek-aranyosak, tisztán tartják a lakást, és szolidan élnek, maximum egy romantikus film alatt hangosak, akkor is a sírás miatt. ez egy buta sztereotípia, és 90%-ban nem cukrosbácsik adják fel a hirdetést.

lányként mondom, hogy ez marhára nem igaz. volt "szerencsém" 3 olyan lánnyal is együtt lakni, akik az igénytelenség olyan magas (vagy alacsony?) fokán álltak, hogy csak néztem. soha egyik sem takarított, szó szerint mindent én csináltam (szemetet levinni, mosogatni, stb.) ha valami leesett a földre, azt ott is hagyták, legyen az papírfecni vagy kaja. az egyik csaj miatt épp ezért hangyásodott el a lakás. a másik meg képes volt megcsinálni, hogy ha elfogyott a wc papír, inkább papír nélkül járt wc-re, kakilni is(!), de megvárta, amíg valamelyikünk le nem megy és vesz egy csomaggal... a harmadik meg belenyomkodta a pattanását a kéztörlőbe, a szőnyegre borotválta a szőrét, stb. szóval ennyit a sztereotípiákról :D

2014. szept. 12. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!